fbpx

Új John Deere kombájn remek árfolyamkedvezménnyel

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 május 10.

Új kombájnberuházásnál a gép tulajdonságai mellett sokszor a legfontosabbak a különböző beruházást segítő lehetőségek a finanszírozás tekintetében. A legújabb KITE akcióban egyes új John Deere kombájnok remek árfolyamkedvezménnyel vásárolhatóak meg csupán a meghatározott készlet erejéig!  

 

Kombájn
Remek akciós lehetőségek kombájnberuházáshoz

 

Egy jól kiválasztott kombájn hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. Azonban egy új betakarítógép megvásárlása komoly kezdeti beruházást jelent a gazdaságnak. Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekeznek többféle finanszírozási lehetőséget kínálni leendő vevőiknek, amelyek megkönnyíthetik a választást a John Deere kombájnok és a KITE mellett.

 

john Deere S kombájn kite

 

Új John Deere kombájn árfolyamkedvezménnyel

2021. május 1. és május 30. között a KITE Zrt.-nél egyes új John Deere kombájnok a piacinál jóval kedvezőbb árfolyamon vásárolhatóak meg csupán a meghatározott készlet erejéig vagy visszavonásig! Érdemes tehát felkeresnie KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről és feltételeiről!

 

john Deere S kombájn kite
A készlet erejéig speciális árfolyamkedvezménnyel is megvásárolhatók

 

Gondolkozzon gépéletútban!

Gépberuházáskor érdemes a KITE Zrt.-t választania, hiszen olyan szolgáltatásokkal állnak az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni!

 

KITE gépéletút szolgáltatások

 

 

Kite