fbpx

Országjáráson a Naturalma®

Írta: Szerkesztőség - 2011 augusztus 29.

Az elmúlt hónapokban sokat olvashattunk a szaksajtóban a Naturalma® Programról és a Naturalma márkanév alatt sorakozó almafajták jellemzőiről, illetve az ezen fajtákra alapozott klub rendszerű termesztésről. Időközben megalapításra került a Naturalma® Zrt, mely a klubon belül termelt gyümölcs központilag szervezett marketingjével és értékesítésével hivatott foglalkozni.

A hazai gyümölcstermesztésben eddig nem volt példa arra, hogy fajtákat, vagy védett gyümölcs márkanevet reklámozzanak a hazai médiában.

Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy még az indirekt reklámnak is mekkora értéke volt egy-egy fajta tekintetében. (Blend-a-med – Granny Smith)

Az egyébként is kiváló termesztési és élvezeti értékekkel rendelkező Luna, Sirius, Orion, Red Topaz és Rozela fajták hatékony reklámmal támogatottan már egy hiánypiacra fognak belépni.

Ezt az értéket ismerték fel azok a vállalkozások és termelők, akik az országjáró előadás sorozat első állomásain megjelentek, és ezt az értéket ismerték fel helyesen azok, akik már a Naturalma® Zrt leendő tulajdonosaiként 2011 őszén ültetvényeket létesítenek az új fajtákból.

A Holland Alma Kft és a Naturalma® Zrt munkatársai szeretnének mindenhová eljutni, ahol az új fajták után érdeklődés mutatkozik.

A fajták és a klub bemutatása egy másfél órás prezentáció keretében zajlik.

A legnagyobb érdeklődés a 2010-2011 telén rendezett kóstolóval egybekötött fajtabemutatókat kísérte, melynek során 350 termelő ismerhette meg testközelből az új fajták ízét.

Ezért munkatársaink úgy tervezik, hogy országjáró előadásaik helyszínén novembertől kezdve anonim fajtakóstoltatást is fognak tartani.

Ha Önt is érdeklik a Naturalma® Program újdonságai kérjen egy bemutatót munkatársainktól.

Amennyiben helyszínt biztosít, felkeressük Önt egy diás, filmvetítéssel egybekötött fajtabemutatóval.

 

Hívja munkatársainkat!

Uhrinné Anikó – 06-30-278-1597

Varga Levente – 06-30-6055-642

Kónya Roland – 06-30-4884-470

Babicz Szabolcs – 06-30-278-1598