fbpx

ISEKI mezőgazdasági kistraktorok

Írta: - 2015 május 26.

Első osztályú japán minőség a legmagasabb technikai színvonalon

A Városkert kft. széles kommunális termékköre mellett a kiemelkedő műszaki színvonalat és minőséget képviselő, neves, nagy tradíciókkal bíró japán gyártómű termékeit kínálja szőlészetek, kertészetek, kisgazdaságok számára.
A japán ISEKI gyártómű az 50 LE alatti traktorok piacán tölt be vezető szerepet európai- és világviszonylatban. Az ISEKI termékeket – ahogy japán gyártóktól megszoktuk – a rendkívül magas műszaki színvonal, megbízhatóság és az igen jó ár érték arány jellemzi.
Az ISEKI Agroline kiváló ár/érték arányú, magas minőségű és megbízható kistraktorokat kínál elsősorban talajművelési feladatokhoz. Természetesen a csatlakoztatható számos eszköznek köszönhetően a kompakt és fordulékony, összkerék meghajtású kistraktorok egész évben bevethetők
kertészetekben, erdőgazdaságokban, lótenyésztő telepeken, stb.
A közel 60 éves traktorgyártási múlttal rendelkező ISEKI gyártómű gépei japánban, a legszigorúbb minőségellenőrzési rendszer felügyelete alatt készülnek, a traktorok fő egységei (motor, váltó, hajtómű, stb.) és az adapterek zöme is saját fejlesztésű és gyártású.
Az ISEKI erősségének azt tartja, hogy komplett rendszerként kínálja összeállítását, és minden feladathoz képes megfelelő teljesítményű, felszereltségű alapgépet és saját gyártásból származó eszközöket ajánlani.
Az ISEKI Agroline kínálatában jelenleg 10 modell szerepel, 18 – 102 LE között:
Mindegyik modell szabványos hátsó hárompont csatlakozással és TLT kihajtással rendelkezik, megtalálhatók közöttük hagyományos mechanikus és hidrosztatikus hajtású típusok is.
Bővítési lehetőségek:
– első hidraulika
– front TLT
– fülke
– bővíthető hidraulika rendszerek
– homlokrakodó
– speciális korrózióvédelem
– számos adapter
Egy ISEKI kistraktorra hosszú éveken keresztül alacsony üzemeltetési költségek és nagy üzembiztonság mellett számíthat az év minden napján.
Az ISEKI traktorokat keresse a hivatalos magyarországi forgalmazónál:
Városkert Kft.
H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/a.
Tel.: +36 23 532 800   Fax: +36 23 532 801   Email: [email protected]  Web: www.varoskert.hu