fbpx

Itt az alkalom, vigye át gazdaságát a holnapba egy Hardival!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 július 17.

Most pályázat is segíti, hogy csúcsminőségű Hardi permetezőgépekkel gyarapítsa gazdasága hatékonyságát. A korszerű technológia nagyobb termésbiztonságot nyújt kevesebb költséggel.

 

Döntő jelentőségű pillanat

Aligha lesz még egy olyan kedvező pillanat a digitális átállással szintet lépni, mint most, amikor a VP2.-4.1.8-21 állami támogatás segíti a precíziós gazdálkodás fejlesztését. A GPS-fejlesztés mellett magasabb technikai színvonalú és ezzel együtt magasabb áru gépet szerezhetnek be a gazdálkodók, amivel a gazdaság korszerűbb, jövőbe mutató technikai alapokon folytathatja versenyképesebb munkáját. Miután a növényvédelem jelentősége egyre nő, döntő jelentőségű, milyen permetezőgéppel végezzük a munkát. Jó hír, hogy a pályázati kiírásnak a Hardi közül az önjáró, minden vontatott szántóföldi és a függesztett Mega permetező is megfelel.

 

Kukoricára, napraforgóra, nehéz terepre

A Hardi Alpha önjáró permetező (video) 4200/5100 l-es permetező tartállyal 24-44 m-es szórókerettel és irányított légáramú légzsákos kivitelben is megrendelhető. 175 cm-es hasmagasságával alkalmas kifejlett napraforgó és kukorica kezelésére. Lehetőség van a 180-220 cm-es nyomtáv hidraulikus állítására, és a nagy munkasebességhez FloatRide légrugós kivitelre. Nehéz domborzati és talajviszonyok mellett végzett munkák tapasztalatai alapján kifejezetten jók a tapasztalatok a differenciálzárral.

 

Hardi permetező

 

A vontatott csúcs gépek

A Hardi vontatott permetezők választéka lehetővé teszi, hogy minden területnagysághoz és munkafeladathoz a leginkább optimális eszközt üzemeltessék a felhasználók.

A Ranger permetező 2500l/12-24 m keretszélességgel (video) kormányzott vonórúddal, szakaszvezérléssel és könnyen kezelhető, precíz monitorral, állítható nyomtávval elérhető.

 

Hardi permetező

 

A Hardi Navigator, kategóriájának egyik csúcs gépe (videó) 3000, 4000, 5000, 6000 l-es tartállyal, 18-39 m-es szórókerettel, saját monitorral vagy ISOBUS vezérléssel, DynamicFluid4 folyadék rendszerrel vásárolható, ami a nyomásváltozásokra nagyon rövid időn belül reagál. Erénye még az IntelliTrack kiemelkedően pontos nyomkövetése és az akár fúvókánkénti szakaszolás is, sok más felszereltség mellett.

 

Hardi permetező

 

Nagy teljesítmény

A Hardi Commander vontatott permetezőgépet (video) kifejezetten nagy igénybe vételre, területteljesítményre tervezték. Ezért 3300, 4500, 5500 és 7000 l-es tartályméretekkel, 18-36 m-es kerettel légzsákos kivitelben is gyártásra kerül.

 

Hardi permetező

 

Miért éri meg a jó gép…?!

A permetező gép éves szinten az egyik legjobban kihasznált mezőgazdasági eszköz. Minősége, üzembiztossága a növénytermesztés eredményességére komoly hatással van. Az időben és jól elvégzett kezelések növelik a termésbiztonságot, míg a gyenge minőségben vagy rossz időben végzett munka komoly kiesést okozhat. Ezért aztán bár az ár is szempont, ez csak az egyik tényező, hiszen a legnagyobb gondossággal gyártott és karban tartott gép is elromolhat. Továbbá ezért fontos a képzett, megfelelő létszámú szakszerviz és az alkatrészellátás.

 

Az Agroázis ezt mind biztosítja!

Az Agroázis mint a Hardi hivatalos importőre, országos lefedettséggel biztosítja a gyors és hatékony szerviz és alkatrészellátást. Ennek és tartósságuknak köszönhetően, a gépek még sok év használat után is sikeresen mennek át a vizsgákon és keresettek a használtgép piacon.

Precíziós pályázatához kérjen ajánlatot, hogy megismerje és kiválaszthassa a megfelelő gépet.

 

Kollégáink elektronikusan és személyesen is rendelkezésre állnak:

babolna@agroázis.hu,
www.agroazis.hu,
Osgyán László +36 30 406 347,
Matuszka Gergő +36 30 368 3539,
Bajzáth Andor +36 30 102 7058,
Konyecsni Gergő +36 30 102 7057,
Czibere Péter +36 30 192 4179,
Rajtik Mihály +36 30 407 2329