fbpx

Új, modern környezetben várjuk kedves partnereinket!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 október 03.

A géderlaki METALWOLF Kft.-nél már lassan 30 éve gyártunk talajművelő eszközöket. Fejlődésünk az elmúlt időszakban végig folyamatos volt, most pedig örömmel számolunk be az eddigi legnagyobb beruházásunkról, amelynek keretében a teljes telephelyünk megújult!

A 100%-osan önerőből finanszírozott építkezés keretében elkészült az új, 1000 nm-es gyártócsarnokunk, az új irodaépület, ügyféltér és parkoló. Továbbá beszereztünk és üzembe helyeztünk egy új felületkezelő fülkét is, amely szemcseszórással készíti elő festésre az alapanyagot. A festő-szárító fülkénk is megújult, így már a legmodernebb technológiával kerül a hagyományos METALWOLF-piros szín a gépekre.

 


Az új gyártócsarnok és ügyféltér


Felületkezelőink – balra a festőfülke, jobbra a szemcseszóró kabin

 

A régi gyártócsarnokot is megtartottuk, benne forgácsolóműhelyt alakítottunk ki, illetve itt kapott helyet a modern plazmavágó berendezésünk is. Az új bedaruzott, légcserélő berendezéssel ellátott gyártócsarnokban folyik talajművelő gépeink hegesztése, összeszerelése. Ezekkel a fejlesztésekkel a biztonságos és komfortos munkavégzés feltételeit kívántuk megteremteni dolgozóink számára, hiszen motivált, elkötelezett munkavállalókkal tudjuk csak a METALWOLF-tól megszokott magas minőséget biztosítani.

Az általunk gyártott berendezésekkel szembeni magas követelmények biztosításához új felületkezelőnk fémszemcseszórással készíti elő a darabolt vasanyagot; ez az eljárás nemcsak a festék jobb megtapadását szolgálja, hanem olyan tiszta felületet hoz létre, amely mentes a felületi mikrovágásnyomoktól és a felületi korróziótól.

Az új festő-szárító kabinunkba egy konvejorpályán érkeznek a munkadarabok, és itt a magas minőségű légszűrőkkel ellátott fülkében történik meg a festés és szárítás.

Új irodaépületünk megfelel a 21. század elvárásainak. Modern, barátságos környezetben fogadjuk ügyfeleinket, ahol kényelmesen, akár egy kávé mellett részletesen megbeszélhetjük az elképzeléseiket, vagy egyeztethetjük a megrendeléseiket.

Érdemes eljönni hozzánk, és személyesen is meggyőződni arról, hogy ha minket választ, akkor egy 30 év szakértelmével, gyakorlati tapasztalatával megtervezett és a legmodernebb eszközökkel elkészített talajművelő eszköz tulajdonosává válhat!

 

Ne feledje: METALWOLF!
Partner a talajművelésben
www.metalwolf.hu