fbpx

Konferencia az élelmiszeripar számára

Írta: Csomor Zsolt - 2019 október 07.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága marketing- és termékértékesítési stratégiákkal és eszközökkel foglalkozó konferenciát rendez Budaörsön.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eltökélt szándéka, hogy az élelmiszeripari vállalkozások számára olyan kézzelfogható segítséget nyújtson a marketingtevékenységük fejlesztéséhez, ami által megerősíthetik termékeik pozícióját az élelmiszerpiacon. Ennek érdekében a köztestület Élelmiszeripari Igazgatósága konferenciát szervez az „EGYÜTT AZ ÉLELMISZERIPARÉRT” programsorozat részeként.

A november 5-i eseményen aktuális kérdésekre keresik a válaszokat, így szó esik a marketingről, amely az értékesítés és a forgalomnövelés egyik legfontosabb eszköze lehet, amennyiben jól és cégünkre szabva a megfelelő részeit használjuk. Az előadásban bemutatják a marketing elmeit, s hogy azok hogyan segíthetik vállalkozások növekedését.

Arról is szó esik, hogyan lehet a termék látható és megkülönböztethető az élelmiszeripari termékek piacán. Az előadók arról is beszélnek, hogy a sikeres piaci működés feltétele a veszélyek és a lehetőségek pontos ismerete, valamint egy termék sikerének titkára is fény derül.

A részvétel a konferencián valamennyi élelmiszeripari tag számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.

Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a [email protected] e-mail-címen.