fbpx

Optiber: sokéves kiváló teljesítés a bizalom alapja

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 november 01.

Kétoldalú előnyök és korrekt megállapodások a Parmen Konzervipari Zrt.-vel

Régi igazság, hogy a valóban tartós és gyümölcsöző üzlet alapja a becsületes munka, mégis újra és újra öröm olyan cégtörténeteket és esettanulmányokat hallani, amik megerősítik a klasszikus tételt. Különösen akkor, amikor prosperáló hazai cégek együttműködéséről van szó – íme az Optiber Kft. kivitelezési munkái a Parmen Konzervipari Zrt.-nél.

 

Szakmailag és emberileg

A savanyított zöldségek és gyümölcsbefőttek, például a méltán ismert magozott meggybefőtt gyártását, forgalmazását immár bő 3 évtizede végző Parmen Zrt. évek óta visszatérő megbízója az Optiber Kft.-nek. – A kapcsolat alapja az, hogy mindig, mindent az előzetes megállapodás alapján hajtanak végre. Nemcsak a leírt szerződéshez hűek, hanem kellően rugalmasak és rendkívül precízek is – foglalja össze a Parmen Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója, miért hűek ők is a kivitelezőcéghez. – Az utóbbi években minden beruházásunkat velük végeztettük. Pár éve ők vitték véghez a bő 1.000 négyzetméteres gyártócsarnokunk teljes felújítását, rá egy évre pedig a hűtőház teljes külső-belső rekonstrukcióját, ami szintén nagyon komoly beruházás volt. Az összesen 2.000 négyzetméteres 8 hűtőterem korszerű szendvicspaneles hőszigetelést, modern technológiát és új padozatot kapott – vázolja a munkák főbb elemeit Széll István tulajdonos-cégvezető. Megerősíti: a kivitelezés minősége és az Optiber teljesítménye, hozzáállása eredményeként kétség sem fért hozzá, hogy a következő, idén nyáron átadott, 5 ezer négyzetméteres késztermékraktár felépítését is a cégre bízták. – És máris megállapodtunk a folytatásról: a 2.200 négyzetméteres új raktárépületünket is az Optiberrel építtetjük fel. Ezek sok száz milliós beruházások, amelyeket csakis olyan partnerrel végeztethetünk el, akiről tudjuk, hogy mind emberileg, mind szakmailag azt nyújtják, amire nekünk szükségünk van – tette hozzá Széll István.

 


A Parmen Zrt. évek óta visszatérő megbízója az Optiber Kft.-nek

 

Mindkét félnek előnyös

Vágvölgyi János, az Optiber Kft. ügyvezetője is meggyőződéssel vallja, hogy a kétoldalú előnyök tartós érvényesülése alapozza meg kivitelezőcégük népszerűségét a megrendelők körében.

Kezdettől az a célunk, hogy olyan munkát végezzünk, úgy dolgozzunk, hogy a partnerünk, a megbízó ne is akarjon máshoz fordulni. A Parmen Zrt. is visszatérő ügyfelünk, több más komoly cég mellett, akikkel arra törekszünk, hogy folyamatos együttműködéseket alakítsunk ki és tartsunk meg – hangsúlyozza Vágvölgyi János.

Az Optiber Kft. ügyvezetője a Parmen Zrt. szóban forgó, nyírmeggyesi hűtőház-rekonstrukciója kapcsán elmondta: a korszerű elemek és technológiák, eszközök alkalmazása nemcsak hatékonyabb tevékenységet tesz lehetővé, hanem döntő mértékben csökkentheti a hűtőház üzemeltetési költségeit. – Több tényezőtől függ egy-egy ilyen létesítmény energiahatékonysága. Az általunk végzett átfogó korszerűsítés révén akár harmadával is csökkenthetők az energia-rezsiköltségek.

 

Kohout Zoltán