...már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere!

A HABI Kft.-nél célunk, hogy minél több gazda munkáját segíthessük megbízható minőségű erő- és munkagépalkatrészeink kínálatával, így hozzájárulhassunk a gördülékeny munkafolyamatokhoz és a minél bővebb termés eléréséhez. Ezért eredeti gyári és utángyártott MTZ és más traktoralkatrészek, nyugati erőgép és pótkocsi alkatrészek, kiegészítő termékek (kenőanyagok, gumik, csapágyak, akkumulátorok, LED lámpák, stb.), munkagépek és munkagépalkatrészek széles választékával várjuk Önöket országos szaküzlethálózatunkban.

Egyre több gazda fedezi fel a homlokrakodó használatának előnyeit. Minden munkafolyamatban kiválóan használható, a gazdák munkáját nagymértékben megkönnyíti, ugyanakkor kis beruházás-igényű, és a meglévő erőgép felhasználási körét is bővíti. Cserélhető adaptereivel bármilyen ömlesztett anyag pl.: szemes termény, műtrágya, szerves trágya, valamint széna, szenázs és szalma bálázott formában történő rakodására is alkalmas. Kínálatunkban a gazdák igényeinek megfelelően különböző méretű, talajhajtású, csillagkerekes rendsodrók és alkatrészeik is megtalálhatók, amelyek rendképzésre és rendforgatásra egyaránt használhatók.

A bálacsomagoló gépek és kellékek a minőségi szálastakarmányok, gyep- és lucernaszéna és a szenázskészítés nélkülözhetetlen eszközei, ezért szaküzleteinkben kiváló ár-érték arányú, kiemelkedő minőségű termékeket kínálunk. Annak érdekében, hogy a széles választékból a gazdálkodók az igényeiknek megfelelő bálacsomagoló eszközöket válasszák ki a minőségi takarmány előállításához, értékesítőink szakmai tanácsadással állnak vásárlóink rendelkezésére országos szaküzlethálózatunkban.

Termékeink között Ön is megtalálja a bálák mozgatásához használatos gépeket és alkatrészeiket, bálacsomagolókat: bálakötöző zsinegeket, fóliákat és hálókat. Figyelmébe ajánljuk kiváló minőségű, magas szakítószilárdságú és UV-stabilitású Karatzis bálahálóinkat. Látogasson el a http://www.habi.hu címen található weboldalunkra, ahol a bálázási hibákról szóló cikkünkben hasznos tanácsokat olvashat, melyekkel könnyebbé tehető a munka, és elkerülhetők a hibákból fakadó károk!

A szállításhoz elengedhetetlen kellék a pótkocsi, a megbízható HW és MBP márkájú pótkocsikhoz is kínálunk alkatrészeket. A talajművelési munkák gondos és szakszerű végrehajtása biztosítja a növények számára a megfelelő talaj-előkészítést. Az egymást követő és kölcsönösen kiegészítő talajmunkák megfelelő eszközökkel való elvégzése szükséges ahhoz, hogy a gazdák a lehető legmagasabb termésátlagot érjék el. Azonnal elérhető készletről kínáljuk az eke, kombinátor, kultivátor, talajlazító és tárcsa alkatrészeket.

A munkagépek és az erőgépek két tengelye közötti szintben eltolt hajtás átvitelének eszköze a mezőgazdasági kardántengely. Mezőgazdasági gépek meghajtásához szükséges egyszerűbb és speciális kardántengelyek és kardántengely alkatrészek kiemelkedően széles választéka rendkívül kedvező áron elérhető szaküzlethálózatunkban és webáruházunkban is. Áprilistól már Hajdúszoboszlón, a Nádudvari út 52/A szám alatt is megtalálja egyedülálló szolgáltatásainkat, több ezer azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várjuk Önt.

Hamarosan nyíló új szaküzleteink zökkenőmentes kiszolgálása érdekében folyamatosan várunk különböző feladatkörök betöltésére új munkatársakat az ország minden területén. Keresse állásajánlatainkat a http://www.habi.hu/index.php/allasok címen!

Termékeink és szaküzleteink listájáért látogasson el weboldalunkra, csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek:

Tel.: +36-77/426-335

E-mail: rendeles@habi.hu

http://www.habi.hu

webaruhaz.habi.hu

facebook.com/habikft

Tartalom közti banner a cikk végére
no