... már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere

A HABI Kft.-nél az Önök igényeihez igazodva nyugati erőgép- és pótkocsi-alkatrészek, komplett munkagépek, munkagép-alkatrészek értékesítését is bevezettük.

Az aratás után a talajművelési munkák gondos és szakszerű végrehajtása alapozza meg a gazdák számára a következő év minél magasabb termésátlagát. A HABI Kft.-nél azonnal elérhető készletről kínáljuk az eke-, kombinátor-, kultivátor-, talajlazító- és tárcsaalkatrészeket. A HABI Kft.-nél segítséget nyújtunk az őszi gabonafélék vetési munkálatai során is. Vetőgép-alkatrészek széles választékával állunk az Önök rendelkezésére.

Ha erőgépei meghibásodnak, szakértő értékesítő kollégáink az ország 25 pontján több ezer azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várják Önt.

Egyedi igények esetén is rendkívül rövid határidővel biztosítják a szükséges alkatrészeket!

A szállításhoz elengedhetetlen kellék a pótkocsi, a megbízható HW és MBP márkájú pótkocsikhoz is kínálunk alkatrészeket.

Rövidülnek a nappalok, azonban nem csökken az elvégzendő munka mennyisége. Próbálja ki kedvező áron kapható, messzebbre és nagyobb fényerővel világító, hosszabb élettartamú ledes munkalámpáinkat is, melyek minden igénynek megfelelve, minden lehetséges kivitelben megtalálhatók kínálatunkban.

Hamarosan nyíló új szaküzleteink zökkenőmentes kiszolgálása érdekében folyamatosan várunk különböző feladatkörök betöltésére új munkatársakat az ország minden területén.

Keresse állásajánlatainkat a http://www.habi.hu/index.php/allasok címen!

További információkért, termékeink és szaküzleteink részletes listájáért látogasson el weboldalunkra, webáruházunkba és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek:

Tel.: +36 77 426 335

E-mail: rendeles@habi.hu

www.habi.hu

webaruhaz.habi.hu

facebook.com/habikft

Tartalom közti banner a cikk végére
no