Massey Ferguson 6700 GLOBAL széria – ha nem elég a 100 LE!

A prémium gyártó legújabb traktorsorozata olyan gazdálkodók igényeire válaszol, akik négyhengeres traktort keresnek, de a munkagépeik vagy egyéb igények miatt már nem elég nekik a 100-110 lóerős teljesítmény. A 6700 GLOBAL széria erőgépei 120 és 130 LE teljesítményű típusokkal, prémium motorral és rendkívül egyszerű váltóval érhetők el.

A traktorokban 4.4 l-es, 4 hengeres AGCO POWER erőforrás dolgozik. 2015-től ezen a néven forgalmazzák a jól ismert SISU-motorokat. A finn gyártó termékei adják az erőt az összes Massey Ferguson traktorhoz. A motorok alacsony fordulatszám mellett leadják maximális nyomatékukat, ennek révén nő az élettartam és csökken a fogyasztás, mialatt a teljesítmény folyamatosan rendelkezésre áll.


Kézi kuplunggomb a váltókaron – lábbal nem szükséges kuplungolni, minden fokozat kézzel kapcsolható

A hajtáslánc másik eleme, a 12 x 12-es fokozat-kiosztású sebességváltó. Két főcsoporton belül egyenként 6 fokozatot találunk. Annak, hogy hat fokozat áll rendelkezésre egy tartományon belül, az az előnye, hogy így egy főcsoport „hosszabb”, nem kell a lendületet megszakítanunk munkavégzés közben. A szántóföldi tartomány 0-12 km/h óra között használható, a közúti pedig 7 és 40 km/h között. A váltásokhoz nem szükséges lábbal kuplungolnunk.


Elektrohidraulikus irányváltó  - menetirányváltás 8 km/h-ig

A váltókaron található kézi kuplunggomb megnyomásával tudjuk mozgatni a mechanikus kart. Az irányváltó elektro-hidraulikus, 8 km/h sebességig tudjuk megfordítani a menetirányt a kormány bal oldaláról. A kezelés rendkívül egyszerű, kevés az elektronika a rendszerben, a munkavégzés pedig hatékony.

A traktorok hátsó háromponti maximális emelőképessége típustól függően 4.300 és 5.300 kg, amely által a kategória munkagépei biztonsággal megemelhetők. A hidraulikarendszerben 58 l/perces külön kör jut a kiadószelepeknek, illetve a függesztőműnek. A kormánymű, a fékek és a TLT másik „körön” találhatók, így a hidraulikus funkciók mindig gyorsan és állandó erővel használhatók. Amennyiben nagyobb hidraulikus teljesítményre van szükségünk (például rakodózáshoz), opcionálisan választhatunk 100 l/perc szállítóképességű szivattyús verziót is.

A Massey Ferguson gépek mindig rendkívül „jól bántak” a kezelővel. Nincs ez máshogy a 6700 GLOBAL széria esetében sem: kényelmes, tágas, síkpadlós fülke várja a pilótát. A kezelőszervek kiosztása példás, egyszerű működtetni a funkciókat. A klímaberendezés és a légrugós vezetőülés az alapfelszereltség részét képezik.


Massey Ferguson 6700 GLOBAL széria

Részletekért érdeklődjön helyi Massey Ferguson kereskedőjénél vagy az Austro Diesel központi számán (06-30/613-0122)!

Tartalom közti banner a cikk végére
no