fbpx

A 30 éves Metalwolf előrendelési akcióval várja Önt a Bábolnai Gazdanapokon!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 szeptember 07.

Végre, újra kiállítás! Nagy örömmel és lelkesedéssel készülünk a Bábolnai Gazdanapokra, hiszen ezen a kiállításon ünnepelhetjük együtt vásárlóinkkal cégünk 30. születésnapját.

Metalwolf előrendelés

Az elmúlt évtizedekben is a személyes találkozások és a jóízű beszélgetések voltak fejlődésünk fő mozgatórugói. A vásárlói visszajelzések, gyakorlati tapasztalatok és javaslatok hatékonyan segítették munkánkat, és fejlesztéseinket ezekre az értékes információkra tudtuk alapozni.

Ilyen vásárlói kérések ihlették a kiállításon is megtekinthető sorközművelő gépünket. A vegyszeres gyomirtás helyett egyre népszerűbb a mechanikus gyommentesítés, amelyben ez a kultivátor élen jár. Több különlegessége is van: rugóskapával szerelt, és alapáron járnak hozzá sorvédő tárcsák. Fontos, hogy 2-2 szélső tagot csuk fel hidraulikusan, ennek köszönhetően a szállítási szélessége csak 2,5 méter! Választható 4, 6 vagy akár 8 soros kivitelben is, és frontfüggesztéssel is kérhető. Mind szilárd-, mind pedig folyékony műtrágya kijuttatására alkalmas adapterrel rendelhető. Az idén bemutatott új típusú folyékony műtrágyaszóró berendezés 660 literes tartállyal rendelkezik, önfeltöltő rendszerrel dolgozik, és menetsebesség-arányosan, GPS-jel alapján adagolja a műtrágyát. A vezérlője könnyen kezelhető, hiszen magyar nyelvű. A kijuttatható mennyiség maximum 250 l hektáronként.

A kiállítás idejére, sőt, egész szeptember hónapra előrendelési akciót tartunk valamennyi sorközművelőnkre:

– ha szeptember 1–30. között megrendeli tőlünk a gépet 15% előleg befizetésével, akkor garantáljuk, hogy jövő év elején a jelenlegi áron szállítjuk házhoz Önnek!

– Aki pedig a kiállításon rendel tőlünk, bármilyen géptípusra megkapja az árgaranciát a fenti feltételekkel.

Érdemes meglátogatni minket a Bábolnai Gazdanapokon is! Várjuk szeretettel egy jó beszélgetésre és egy szülinapi koccintásra!

Minőség. Megbízhatóság. METALWOLF.

 

Metalwolf