fbpx

A KWS-nél vetőmagból nincs hiány!

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 április 03.

Tisztelt Termelő és Kereskedő Partnereink!

Senki nem gondolta volna, hogy a 2020. évi tavaszi vetési munkálatokat ilyen tényezők fogják befolyásolni, mint a jelenlegi koronavírus-helyzet.

Magam és Kollégáim is rengeteget hallottunk az elmúlt napok, hetek piaci félelmeiről. Lesz-e elég vetőmag? Meg fogom-e időben kapni?, stb.

A KWS Magyarország Kft. nevében tájékoztatom Önöket, hogy minden tervezett és értékesített tavaszi vetőmag rendelkezésünkre áll!

  1. március 31-ig a teljes megrendelt volumen 98-99%-át ki is szállítottuk Partnereink részére, a fennmaradó 1-2% érkezése pedig a napokban várható. Természetesen a fizikai kiszállítások esetleges csúszását akadályozhatták kapacitáshiányok, mind szállítmányozói és mind árufogadói oldalról. Gyakran 1-2 tétel napokat töltött a kamionon, mert a fogadóhelyen nem volt, aki átvegye.

Biztosíthatom Önöket, hogy a KWS – ahogy az a múltban is megszokott volt – rendkívül gyorsan tud reagálni a felmerülő igényekre, hiszen mind a velünk dolgozó szállítócégek, mind saját Kollégáink nagyon gyorsan tudnak intézkedni az áru kiszállításával kapcsolatban.

A még gyorsabb vetőmag-elérhetőséget javítva közel 50 helyszínre (kereskedőpartnereink telephelyeire) helyeztünk ki kukorica- és napraforgó-vetőmagokat jelentős mennyiségben! Így az azonnali igények gyorsan biztosíthatók.

Kérem, keressék Kollégáinkat és Kereskedőpartnereinket!

Mindenkinek egészséget és biztonságot kívánok!

Pallós Mihály ügyvezető, KWS Magyarország Kft.