fbpx

Műszaki vizsga előtt – komplett alkatrészek a HABI-tól

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 április 08.

A traktorok, pótkocsik, különböző mezőgazdasági járművek 5 évenkénti műszaki vizsgára való felkészítése minden géptulajdonos számára kötelező. Számos feladat vár ilyenkor a gazdálkodóra, a gépek esztétikai állapotának felmérése mellett az alkatrészek átvizsgálásán át a motor- és alvázszámok olvashatóságának ellenőrzéséig.

 

Mezőgazdaság és munkagép

Több márka és minőség van a palettán, az ár sem elhanyagolható szempont (Fotó: HABI)

 

A HABI Kft. teljes körű alkatrész-utánpótlást tud biztosítani, raktárról azonnal vagy megrendelés esetén 24 órán belül. Nézzük át, hogy mi mindenben számíthat szakértelmünkre, hogy Önnek már csak a beszerelésre és a vizsgáztatásra legyen gondja:

A világítóberendezések hibátlan működése elengedhetetlen! Jól látni és látszani, ez örök érvényű mondás! Lámpák, izzók, prizmák, kapcsolók, hátsórendszámtábla-világítás, fényvisszaverő prizmák, izzókészletek és munkalámpák minden szaküzletünkben elérhetők a vásárlók számára.

Akkumulátorok: a HABI kínálatában többféle márka és minőség is megtalálható. Ön kiválasztja azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeinek, pénztárcájának, és viheti is beszerelésre.

 

Mezőgazdaság és munkagép

Műszaki vizsga előtt számos feladat vár a gazdálkodóra (Fotó: HABI)

 

A gumiköpenyek hibátlan állapota a műszaki vizsga egyik sarkalatos pontja. A beruházás megtérül, hiszen jó állapotú gumikkal biztonságunk mellett üzemanyagot is spórolhatunk.

A fékalkatrészek, kopó alkatrészek folyamatos odafigyelést igényelnek, meghibásodásuk nagyon komoly baleseteket okozhat. Ezért is célszerű ezeket szinte napi rutinnal ellenőrizni!

A vontatáshoz és a vontatószerkezetekhez a Habi összes szaküzletében teljes körű alkatrész-utánpótlás áll rendelkezésre. A csatlakozás módja szerint megkülönböztetünk vontatott, féligfüggesztett, függesztett és rászerelt munkagépeket.

 

Mezőgazdaság és munkagép

A gumiköpenyek hibátlan állapota a műszaki vizsga egyik sarkalatos pontja, de a talajtömörödés szempontjából sem mindegy, hogy mit tesz fel a kerekekre (Fotó: HABI)

 

Fontos, hogy minden munkagépben legyen tűzoltó készülék, pótizzókészlet, kerékkitámasztó ék, elakadásjelző háromszög és elsősegélydoboz. Mindezeket az alkatrészvásárlással egy időben Ön is beszerezheti a HABI szaküzleteiben!

Várjuk Önt is a HABI országos szaküzlethálózatának egyikében, 25 településen! Forduljon hozzánk bizalommal!

www.habi.hu | webaruhaz.habi.hu