fbpx

PIONEER INNOVÁCIÓ: Az új kukorica portfólió még magasabbra tette a lécet!

Írta: - 2015 január 09.

A Pioneer termékportfóliójában az innováció nem pusztán egy jól hangzó marketing szlogen, hanem nagyon is kézzel fogható, a gyakorlatban megvalósuló tény. A Pioneer innovációs pillérei közül a legfontosabb az új termékportfólió: az újonnan bevezetett hibridek jelentős terméselőnyt mutatnak a saját termékfejlesztési kísérleteinkben és a NÉBIH által kivitelezett regisztrációs kísérletekben egyaránt. Az innováció további fontos része a termelők felé tett egyedülálló szolgáltatás, a Pioneer EnClass® hibrid ajánlási rendszer. Segítségével a termelők a saját területükre, a saját környezeti kihívásaikra a legjobban illeszkedő hibridet tudják választani. A Pioneer innováció azonban még itt sem áll meg. Jelentős fejlesztések történtek az információ technológia területén is. Szolgáltatásunk részét képezi az Agro-Assist alkalmazás, mely web-oldalon vagy okos telefonra, táblagépre töltve hasznos segítség a gazdálkodóknak.

  • Mit jelent az innováció a termékeink tekintetében?

A Magyar kukorica termesztőknek már jeleztük: egy új, minden tekintetben megújult termékportfólióval fogunk megjelenni, mely portfólió részét képező hibridek terméselőnye és kedvezőbb agronómiai tulajdonságai jelentősen hozzájárulnak, hogy a partnereink még nagyobb profitot tudjanak realizálni. A Pioneer innovációba fektetett erőfeszítéseit nagyon jól szemlélteti a következő tény:

A 2014-es NÉBIH regisztrációs kísérletekben 8 csoportba jelentettünk be Pioneer fajtajelöltet. Ebben a 8 csoportban 7 alkalommal Pioneer hibrid végzett az élen! (1. sz. ábra)

1. sz. ábra: Pioneer innováció a gyakorlatban: lehengerlő szereplés a NÉBIH regisztrációban!

Válasszon az új hibridjeink közül, hogy profitálhasson az új generáció adta terméselőnyökből! A helyre adaptált hibrid választásban vegye igénybe az egyedülálló Pioneer EnClass® hibrid karakterizáló rendszerünket, melynek segítségével az Ön körülményeihez legjobban illeszkedő hibrid választható ki.

Fábián László

Termékmenedzser

Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.

Kérjük, látogasson el weboldalunkra és tekintse meg DuPont Pioneer Hírlevelünket az alábbi linkekre kattintva!

www.pioneer.com/hungary

www.dupontpioneerhirlevel.com

A DuPont ovális logó a DuPont hivatalosan bejegyzett védjegye.

®, TM, SM a Pioneer bejegyzett védjegyei. ©2014 PHII.