fbpx

Nyílt Nap az Agro-Békés Kft.-nél

Írta: Szerkesztőség - 2011 május 27.

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésére Nyílt Napunk. Ez a már hagyománynak számító rendezvény május 27-én kerül lebonyolításra. A show célja, hogy bemutassuk a már meglévő és új termékeink lehető legszélesebb palettáját, valamint a fontosabb technikai újításokat, melyek meghatározóak a jövőre nézve.

A Nyílt Nap meghívott vendége Vulcz László igazgató az MVH Vidékfejlesztési Támogatások Igazgatóságáról, aki a jelenlegi támogatások aktualitásairól fogja tájékoztatni az ide ellátogatókat.

A bemutató gerincét a CASE IH és Kverneland Group gépei, valamint a tavalyi évtől forgalmazott STROM termékek alkotják.

A CASE IH gépek teljes palettája bemutatásra kerül, ami azt jelenti, hogy a 90 LE-ős JXU-tól a 400 LE-ős STEIGER törzscsuklós traktorig minden modell kiállításra kerül.

Így megtekinthető lesz még a MAXXUM, a PUMA, az új PUMA CVX – dupla kuplungos fokozatmentes hajtóművel – és a már TIER IV-es motorral szerelt új MAGNUM sorozat is.

Betakarító gépek közül az egyre népszerűbb rotoros technológiával rendelkező AXIAL-FLOW 5088-as széria lesz megtekinthető.

A Kverneland Group munkagépei közül többféle ekét, a magágy készítő MSC és késes csoroszlyákkal szerelt TINE SEEDER gabonavetőgépeket, ACCORD OPTIMA HD kukorica vetőgépet és grubbereket mutatunk be.

Megtekinthetőek lesznek a cégünk által tavaly óta forgalmazott STROM gépek, melyek masszív kialakításuk és nagy munkaszélességük mellett alkalmasak a kötött, letömörödött talajokon való hatékony munkavégzésre.

Kiállításra kerül a palettáról a TERRALAND lazító, SWIFTER kompaktor – őszi és tavaszi munkákra is alkalmas -, FINISHER tárcsás tarlóhántó és az MM 7 méter munkaszélességű szárzúzó is.

Továbbá számos egyéb gép is kiállításra kerül, részletekért tekintsék meg honlapunkat. A rendezvényen ebéddel, traktor és Polaris Quad tesztvezetéssel várjuk a vendégeinket május 27-én.

 

5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 19.

Tel.: 66/444-016

2740 Abony, Mária Terézia u. 35.