fbpx

Hardi permetezőgépek a hazai igényekhez igazítva

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 01.

A dániai székhelyű permetezőgép specialista több mint 20 éve van jelen Magyarországon prémium kategóriájú permetezőgépeivel, és 2007 óta magabiztosan tartja a piacvezető pozícióját a növényvédelmi gépek piacán. A korábban kizárólag egy forgalmazóval dolgozó gyártó 2014 augusztusától megújult forgalmazási rendszerrel jelentkezik a hazai piacon. Több európai országban már hatékonyan működő forgalmazási mintáját követve, Magyarországon is bővíti forgalmazóinak körét, emellett gyári támogatással segíti kereskedő partnerei munkáját.

A megújult rendszerben a Hardi termékek magyarországi forgalmazását három forgalmazó látja el.

Az Invest Gépkereskedelmi Kft. az elmúlt szezonban már komoly szerepet vállalt abban, hogy a Hardi megtartsa piacvezető szerepét. Országos kereskedelmi és szerviz hálózatukban hozzáértő szakemberek segítik a Hardi piaci tevékenységét.

Az Agroázis Kft. a Hardi ültetvényes permetezőgépek érékesítési sikere után a szántóföldi függesztett, vontatott és önjáró szántóföldi permetezőgépekkel kiegészült kínálattal, valamint többéves tapasztalattal rendelkező Hardi alkatrész szerviz csapattal kibővülve vált teljes körű országos Hardi forgalmazóvá.

A Dorker Kft. szeptemberben a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok alkalmával vált a harmadik hivatalos Hardi permetezőgép forgalmazóvá. Az erős munkagép és alkatrész értékesítési tapasztalattal, valamint országos kereskedelmi hálózattal rendelkező Dorker megbízható háttérrel áll a Hardi vevők rendelkezésére.

Villám Ferenc értékesítési vezető és Nagy László vezető technikus

Villám Ferenc értékesítési vezető és Nagy László vezető technikus

A Hardi a megnövekedett magyarországi gép populációnak és a növekvő piac elvárásainak megfelelő terméktámogatást biztosít közvetlen magyarországi Hardi tapasztalattal rendelkező műszaki és kereskedelmi ország felelősök alkalmazásával. Villám Ferenc értékesítési vezető a kereskedelmi kérdésekben, valamint Nagy László vezető technikus a műszaki és szerviz oldalon segíti a kibővült forgalmazói kört, illetve nyújt direkt szakmai támogatást a felhasználók részére.

Az új forgalmazási formában a gépkereskedelem, a szerviz és alkatrész ellátás tekintetében a gyári támogatásban minden kereskedő egyformán részesül.

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon már érezhető volt a Hardi megerősített jelenléte, hiszen a három forgalmazó standján megjelenő permetezőgépek nagy száma már sugallta a látogatók számára, hogy a Hardi jelentős előrelépésre készül a hazai piacon. Az elkövetkező időszak sem telik majd eseménytelenül a Hardi körül, hiszen az érdeklődők a hamarosan megújuló magyar nyelvű honlapon tájékozódhatnak az újdonságokról. A tavasszal induló országjáró körúton megismerkedhetnek a növényvédelemben forradalmi újításnak számító DynamicFluid4 folyadékszabályzó rendszerrel. A januári AGROmashEXPO-n pedig az eddig soha nem látott Hardi műszaki újdonságok mellett találkozhatnak a legnépszerűbb hazai igényekhez igazított egyedi felszereltségű akciós Hardi modellekkel is.