fbpx

Életre szóló megoldás – ISEKI kompakt traktorok

Írta: - 2017 április 26.

A japán ISEKI gyártómű az 50-60 LE alatti traktorok piacán tölt be vezető szerepet európai- és világviszonylatban, habár jelenlegi kínálatának legerősebb modellje 102 LE-s. Az ISEKI termékeket – ahogy japán gyártóktól megszoktuk – a rendkívül magas műszaki színvonal, megbízhatóság és az igen jó ár/érték arány jellemzi.

Az ISEKI mezőgazdasági vonala kiváló ár/érték–arányú, magas minőségű és megbízható kompakt traktorokat kínál elsősorban talajművelési feladatokhoz. Természetesen a csatlakoztatható számos eszköznek köszönhetően a kompakt és fordulékony, összkerék-meghajtású kistraktorok egész évben bevethetők kertészetekben, erdőgazdaságokban, lótenyésztő-telepeken, de telephely-fenntartásra és egyéb kommunális feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmasak.

A 90 éves – ebből közel 60 éves traktorgyártási múlttal rendelkező – ISEKI gyártómű gépei Japánban a legszigorúbb minőségellenőrzési rendszer felügyelete alatt készülnek, a traktorok fő egységei (motor, váltó, hajtómű, stb.) és az adapterek zöme is saját fejlesztésű és gyártású.

Az ISEKI erősségének azt tartja, hogy komplett rendszerként kínálja összeállításait, és minden feladathoz képes megfelelő teljesítményű, felszereltség alapgépeket és saját gyártásból származó eszközöket ajánlani.

Az ISEKI traktoron rögtön szembetűnik a funkcionalitás, a japán precizitás és a velejáró igen magas műszaki színvonal; rögtön észrevehető, hogy a piacon kiemelkedő minőségű gépekről van szó.

Mindegyik modell kapcsolható összkerékhajtással, differenciálzárral; szabványos, hátsó hárompont-csatlakozással és TLT-kihajtással rendelkezik, megtalálhatók közöttük hagyományos mechanikus és hidrosztatikus hajtású típusok is, de a legújabb modellek akár automata hajtóművel is rendelhetők.

Bővítési lehetőségek:

  • első hidraulika
  • front TLT
  • komfort fülke
  • bővíthető hidraulikarendszerek
  • homlokrakodó
  • speciális korrózióvédelem
  • számos adapter

A mezőgazdasági modellek rövid áttekintése:

ISEKI TM 3185 A

A 3 hengeres, vízhűtéses motorral szerelt TM 3185 modell az ISEKI belépő modellje 18 LE teljesítménnyel. Jellemzői: mechanikus csoportváltómű, differenciálzár, kapcsolható összkerékhajtás, 540 1/perc hátsó TLT, Kat.1 hárompont.

ISEKI TM 3205-ös sorozat

A TM 3205-ös sorozat nagy lökettérfogatú, nyomatékos 24, 27 és 30 LE-s modelleket kínál mechanikus és hidrosztatikus meghajtással. A kompakt méretű, bukókerettel vagy komfort fülkével egyaránt rendelhető, összkerék meghajtású traktorok szélessége mindössze 110 cm.

ISEKI TH 4335 AL

A középkategória megbízható és robusztus belépő modellje 37 LE-s motorral, szinkronizált irányváltó hajtóművel, kapcsolható összkerék meghajtással, 32,1 l/perces munkahidraulikával, 540/750 hátsó TLT-vel és Kat. 1 hátsó háromponttal.

ISEKI TG 6000-es sorozat

Az ISEKI legújabb fejlesztésű, középkategóriás kompakt traktorai gazdag alapfelszereltséggel, háromfajta hajtóművel (szinkronizált irányváltó hajtómű, duplakuplungos félautomata hajtómű és fokozatmentes hidrosztatikus hajtómű) és 40, 45, 55 és 66 LE-s, 3, illetve 4 hengeres motorokkal és kiemelkedő, 52,4 l/perces munkahidraulika-teljesítménnyel. A TG 6000-es traktorok bukókerettel, vagy klimatizált komfort fülkével rendelhetők.

ISEKI TJA 8000-es sorozat

Az ISEKI legnagyobb, európai piacra készülő 86 és 102 LE-s modelljei, 3 hengeres motorokkal és szinkronizált irányváltó hajtóművel. Meggyőző teljesítményével, alacsony üzemanyag-felhasználásával, a legmodernebb motor- és traktortechnikával, valamint az új, csúcs modern fülkekoncepciójával biztosan kielégít minden elvárást.

Egy ISEKI kistraktorra hosszú éveken keresztül alacsony üzemeltetési költségek és nagy üzembiztonság mellett számíthat az év minden napján.

Az ISEKI traktorokat keresse a hivatalos magyarországi forgalmazónál (Városkert Kft. – Biatorbágy), vagy országos viszonteladói hálózatunknál (Agrárgépek Kft. – Miskolc, Agro-Alfa Kft. – Szombathely, Agroker Holding Zrt. – Nyíregyháza, Agrospic Kft – Sárosd, Alfa-Gép Kft. – Békéscsaba, Golf Kft. – Szolnok, Royal Traktor – Kecskemét, Velox-Ker Kft. – Szentlőrinc)

www.iseki.hu