fbpx

Agroker Szakmai Nap 2011. május 10. Mert ott lenni érdemes!

Írta: Szerkesztőség - 2011 május 27.

Közel 400 gazdálkodó vett részt Nyíregyházán az Agroker Holding szezonnyitó szakmai napján április 11-én. Aktuális szakmai előadások, gépkiállítás, szántóföldi gépbemutató, majd egy szórakoztató show és finom ebéd – így foglalhatjuk össze röviden az eseményeket.

Az Agroker szlogenje „Az elérhető partner”, aki bárhol, bármikor rendelkezésre áll a termelésben elakadt gazdálkodónak, legyen az gép, vetőmag vagy épp növényvédelmi kérdés.

 

 

Kovács Károly, az Agroker Holding elnök-vezérigazgatója ezt a mottót emelte ki a cég bemutatásakor, majd biztosította a jelenlévőket, hogy a szervezeti változások mellett a cég minden ágazata a vevők maximális kiszolgálására törekszik továbbra is.

Február 1-je óta Pintér István a cég kereskedelmi igazgatója, aki új vezetőként a különböző üzletágakat összefogva egy megújult csapattal folytatja a cég munkáját

  • Alkatrész és gépkereskedelem Vinnai Kornél vezetésével
  • Vegyes üzletág, azaz gazdabolti termékek kereskedelme Balázs Béla vezetésével
  • Vetőmag kereskedelem Malakuczi Jánosné vezetésével
  • Műtrágya kereskedelem Varga Attila vezetésével
  • Növényvédőszer-kereskedelem Dr. Veiszné Kovács Mária vezetésével. Ez jelenleg a cég sikerágazata, komoly raktárkészlettel rendelkezik itt Nyíregyházán, ahonnan 24-36 órán belül a megrendelést kiszállítják és a keletkezett veszélyes hulladéknak minősülő göngyölegek begyűjtéséről is.
  • Termeltetés: őszi búza, árpa, kukorica, napraforgó, őszi káposzta repce termelésének finanszírozása.
  • Szárítás: Mátészalkán saját üzemmel rendelkeznek
  • Finanszírozás
  • Hallali Vadászbolt
  • Kertészeti áruház
  • Web-áruház

A kereskedelmi és integrátori szerepe mellett szaktanácsadással is rendelkezésre áll az Agroker – közel 90%-ban diplomás szakember – csapata.

A rendezvényen az érdeklődők „Az ültetvény telepítési támogatások szakmai tapasztalatairól” hallhattak előadást Dr. Takács Ferenctől, az Újfehértói JKSZ Nonprofit Közhasznú Kft. fejlesztőmérnökétől.

Felvilágosítást kaphattak az aktuális pályázati forrásokról Támbáné Varga Erzsébettől, az MVH Beruházási Osztályának osztályvezetőjétől.

Ízelítő az Agroker által forgalmazott és a bemutatón felvonult gépekből:Checchi&Magli palánta tápkockázó vízadagolóval, Dondi altalajlazító, Projet Maxi 2000 axiálventilátoros vegyszerező, Quivogne röpítőtárcsás műtrágyaszóró és 6 soros rugóskapás kultivátor, Pöttinger Synkro grubber, Givon Rollmot henger, Pöttinger Terrasem vetőgép.

A szakmai programok megszakításaként szórakoztató programmal is készült vendéglátónk: Street Fighter Show-t láthattunk (volt, aki testközelből), Angyal Zoltán stunt riding világbajnok akrobatikus és hajmeresztő motoros bemutatója keretében.

 

A technikai bemutató az izgalmak és a finom ebéd után gyakorlatban folytatódott, szántóföldön, már teljesítmény közben láttuk többek között a Massey Ferguson traktorokat valamint a Pöttinger és Quivogne gépek munkáját.

 

 

A cégcsoport a nyíregyházi központ mellett országszerte további 6 telephelyen áll a termelők rendelkezésére: Fehérgyarmat, Mátészalka, Mezőtúr, Nyírbátor, Mezőzombor és Kisvárda.
Agroker Holding Zrt.
Nyíregyháza 4400
Kinizsi út 2.
Tel.: +36 42 598 460
Fax: +36 42 598 469
E-mai: [email protected]
[email protected]