fbpx

A HABI Kft. – a gazdák megbízható partnere az aratás során is

Írta: - 2017 július 25.

A nyári időszakot főként a kalászos növények betakarítása, az aratás jellemzi, ezért kiemelt szerepet kapnak az ehhez kapcsolódó munkagépek és alkatrészeik.

A HABI Kft. fő profilja az eredeti gyári és utángyártott MTZ- és további traktoralkatrészek, komplett munkagépek és munkagépalkatrészek, illetve kiegészítő termékek (kenőanyag, gumi, csapágy, akkumulátor, hajtástechnika, stb.) forgalmazása, éppen ezért folyamatosan bővülő termékkínálatunk az aratás folyamán is segítségére lehet vásárlóinknak.

A betakarított termény szállításához elengedhetetlen kellék a pótkocsi, cégünk a megbízható HW és MBP márkájú pótkocsikhoz kínál alkatrészeket. Termékeink között találhatnak még a bálák mozgatásához használatos gépeket és alkatrészeiket, bálacsomagoló fóliákat, bálakötöző zsinegeket és bálahálókat. Bátran ajánljuk figyelmükbe kiváló minőségű, magas szakítószilárdságú és UV-stabilitású Karatzis bálahálóinkat. Látogasson el a www.habi.hu címen található weboldalunkra, ahol a bálázási hibákról szóló cikkünkben hasznos tanácsokat olvashat, melyekkel könnyebbé tehető a munka, és elkerülhetők a hibákból fakadó problémák!

Jelentős károkat előzhetünk meg a kipufogórendszer ellenőrzésével, mivel a sérült szikrafogós kipufogódobok könnyen tüzet okozhatnak a tarlón. Széles kínálatunkkal gyors segítséget nyújtunk, amennyiben a kipufogórendszer valamely részének cseréje szükségessé válik.

Mivel a munkálatok gyakran éjszakába nyúlnak, hasznosak lehetnek munkalámpáink is, melyek számos kivitelben megtalálhatók kínálatunkban. Próbálja ki nagy népszerűségnek örvendő, sajátmárkás HBR ledes munkalámpáinkat is!

Ellenőrzött minőség kedvező áron – keresse HBR termékeinket országos szaküzlethálózatunkban, ahol szakértő kollégáink kiemelkedő raktárkészlettel és szakmai tanácsokkal várják Önöket!

További információkért, termékeink és szaküzleteink részletes listájáért látogasson el
weboldalunkra, webáruházunkba és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek: Tel.: +36 77 426 335 E-mail: [email protected]

www.habi.hu

webaruhaz.habi.hu

facebook.com/habikft