fbpx

5 év gyártói garancia a Kubota minden motoros gépére!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 augusztus 16.

Számos olyan véleménnyel találkozhatunk, miszerint 2021 egy olyan év lehet, amelyben még a tavalyinál is rosszabbul alakulnak a dolgok. A japán Kubotánál ezt egészen máshogy gondolják. 

 A 2021-es év mindenki elé számos nehézséget gördített, és a nehéz időszaknak még nincs vége. Ilyen bizonytalan időkben nehéz előre felkészülni a jövőre. A japán Kubota azért dolgozik, hogy megbízható, biztos társa legyen Önnek, akire ügyfélként bármikor számíthat.

 

Kézfogás, traktor, Kubota
A Kubota nem véletlenül vállal ilyen hosszú gyártói garanciát, hiszen termékei megbízhatóságukról ismertek (Fotó: Kubota)

 

A gyártók között eddig is egyedülálló volt az 5 év gyári garancia, amit most már a termékpalettájában található összes motoros gépre érvényesített a márka. A Kubota nem véletlenül vállal ilyen hosszú gyártói garanciát, hiszen termékei megbízhatóságukról ismertek.

Egészen 2021-ig kizárólag az M szériás, mezőgazdasági traktorokra volt igényelhető 5 év teljeskörű gyári garancia, ám ez mostantól megváltozik: minden motoros gépre megvásárolható lesz az 5 év gyári garancia.

Ez – a mezőgazdasági traktorokon kívül – a kisebb, kompakt szériákat, illetve az ipari és lakossági fűnyírótraktorokat is érinti.

 

Kertészet, traktor
A kopó alkatrészekre is vonatkozik a garancia (Fotó: Kubota)

 

Az 5 év teljeskörű gyártói garancia egyedülálló az időtartama és a garanciaprogramban résztvevő alkatrészek tekintetében is. A Kubota olyan kopóalkatrészeket is befogad a garanciaprogramba, mint a féktárcsa vagy a kuplungtárcsa, ami más gyártókra nem jellemző. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a márka bízik saját termékeinek magas minőségében. A gyártási eljárás során nagyon kevés beszállítóval dolgozik, s azon beszállítók felé is rendkívül magas elvárásokat támaszt, hogy tudja tartani a megszokott minőséget. Így elmondható, hogy a Kubota által gyártott termékek legalább 95%-a saját gyártásban, illetve speciális „KFS” gyártási eljárással és minőségellenőrzéssel készülnek. Továbbá gyártási kapacitásuk hatalmas, 2018-ban 230.000 db traktor került le a gyártósorról. Így teszik lehetővé, hogy ezeket a magas minőségű termékeket viszonylag jó áron, gazdaságosan tudják biztosítani.

 

Aláírás, traktor
A garanciális eljárásban nincs harmadik fél (Fotó: Kubota)

 

A Kubota Care Programmal a gyártó vásárlói 5 évre megszabadulhatnak a traktor javítási költségeitől. Ilyen feltételekkel erőgépet vásárolni egy hosszútávú, kiváló befektetési lehetőség.

Ez az egyedülálló garanciaprogram biztosítja, hogy a kiterjesztett gyári garancia időtartama alatt a lehető legjobb szervizellátást kapják az ügyfelek a Kubota termékeire specializálódott szerviztechnikusoknak köszönhetően, beleértve azt is, hogy természetesen csak és kizárólag minőségi Kubota alkatrészeket szerelnek be.

További előny, hogy más gyártókkal ellentétben ezt a garanciát a gyártó biztosítja, így nincs szükség harmadik biztosítói félre. Ez több szempontból is előnyös: egyrészt sokkal gyorsabban történik az ügyintézés, mint azokban az esetekben, ahol egy harmadik fél közreműködésére is szükség van, másrészt pedig a garanciális javítások összege teljes mértékben a gyártóra hárul, tehát a tulajdonosnak nincs önrészfizetési kötelezettsége sem.

Az 5 év gyártói garancia lehetősége új termék megvásárlásakor lép életbe.

További információ: http://www.kubota-traktorok.hu/

Ket-Kata