fbpx

Szakadáth-Gépker: jó hírek a válságos hetekben

Írta: Szerkesztőség - 2020 május 02.

A kereskedelem akadozik, de a készlettel bíró cégek vevőkiszolgálása kiszámíthatóbb

Ez a cikk egy olyan helyzetben íródik, amilyennel már nagyon régóta nem kellett szembe néznie a magyar embereknek. Naponta születnek a koronavírusról szóló hírek, többen már a gazdasági világválságot emlegetik, aggódva gazdaságukért, munkájukért, a napi megélhetésükért. Ez a járvány most kettévágott sok mindent: neves gyárak álltak le világszerte, félkész gépek hevernek az üres csarnokokban, amelyek már pár hét múlva a gazdáknál dolgoznának, de azok hiába várják őket, hiszen több határ le van zárva, és így a gépkereskedők ellátásai is akadoznak… Ám akadnak kivételek is – például a Szakadáth-Gépker Kft.

Agrolead gép: van is, és meg is éri!

A Szakadáth-Gépker Kft. dunavecsei telephelyvezetőjével beszélgettünk az őket érő tapasztalatokról. Szakadáth Lászlóék rengeteg telefonhívást kapnak olyan gazdáktól, akik a szezonális gépek iránt pánikszerűen érdeklődnek. Többen az új Agrolead gépcsalád termékeire kérdeznek rá, mert a megszokott nyugati márkák közül többen nem tudnak szállítani a kialakult helyzet miatt. A biharkeresztesi és dunavecsei telephelyű vállalkozás már január elején leszállíttatta a tavaszi és nyári gépekből álló raktárkészletet. A megérkezett gépek már a belföldi szállításokra készen álltak, állnak most is. Akik eddig kétkedve, de bizakodóan nézegették a vetőgépeket, műtrágyaszórókat, azok a választék megcsappanása miatt bátrabban beleugrottak a vásárlásba, mert a gazdaságoknak ilyen vagy olyan géppel, de mennie kell. A gépek kipróbálása után örömmel tapasztalták, hogy többen felbátorodtak, és egy műtrágyaszóró megvétele után leadták a megrendelésüket Agrolead vetőgépekre, ekére és silózóra is. Így ezek az emberek jobban jártak, mert jó árban, jó gépet kaptak. A referenciák rendelkezésre állnak, így beszélhetünk már olyan gazdákkal, akik Agrolead termékekkel dolgoznak. A kényszer gyors döntéseket szült, és a visszajelzések alapján jó döntéseket.

Örömmel tapasztalták, hogy bevált a bátor döntés

 

Stabil ellátás és lehetőség az újra!

– A műtrágyaszóróból mindet eladtuk, a vetőgépünkből már csak három darab maradt – mondta László. – Mi némileg higgadtan várjuk a jelenlegi helyzet végét, hiszen nálunk a tervezett gépkollekciónk 90%-a már a telephelyeken van, így szinte zavartalan a kiszolgálás. Inkább attól tartunk, hogy a most jelentkező géphiány és a megnövekedett kereslet és a szállítmányok akadozása miatt nem tudunk majd elég gépet biztosítani. Sajnos sokakhoz hasonlóan mi sem tudjuk, mikor lesz ennek a helyzetnek vége, dolgozunk, amíg csak tudunk. Reméljük, visszazökken hamarosan minden a régi kerékvágásba, és évek múltán sokan már csak úgy gondolnak erre az időszakra, hogy az év, amelyben kénytelenek voltunk kipróbálni a megszokott helyett valami újat. És milyen jól tettük, hogy belevágtunk!

Ár-érték arányban jól jártak

 

Nézze meg a kínálatot!

http://www.youtube.com/watch?v=1-zGhTrIQks

Rákereshet ezekre a termékekre a www.szakadathgepker.hu weboldalon is. Ha pedig bármelyik típusról felmerülne kérdés, a +36 30 686 5464 számon készséggel állnak rendelkezésre.