fbpx

Massey Ferguson 5611 készletakció az Austro Dieselnél

Írta: Szerkesztőség - 2016 október 21.

Az Austro Diesel a készletén található Massey Ferguson 5611-es gépekre készletakciót hirdet! A ténylegesen 110 LE-s traktorok 4 hengeres SISU (AGCO POWER) motorokkal vannak ellátva, amelyekkel igazi univerzális erőgépekké válnak.  Az erőforrás az egyik legjobban fogyasztó a piacon!

A sebességváltó a jól ismert „16/16-os” Dyna-4-es. A hajtómű terhelés alatti fokozatváltást és kuplungpedál nélküli működtetést tesz lehetővé. A traktort a jobb oldali konzolon elhelyezett pár centiméteres T-alakú menetvezérlő karral lehetséges irányítani az összes fokozaton át, kuplungpedál használat vagy megállás egyáltalán nem szükséges. Mindegy, hogy közút vagy szántóföld, Önnek csak a váltókart szükséges előre/hátra mozgatnia. Ezzel a hatékonyság és a kényelem a prémium kategóriába emelkedik.

A fülke a nagytestvér MF 7700-ból származik, ami garancia a kényelemre. Minden, ma már elvárható Massey Ferguson felszereltség megtalálható benne: klíma, légrugós vezetőülés, PowerControl kar (kormányról irányváltás és fokozatváltás!).  A traktorok lejtős motorháztető kialakítással készülnek, aminek csak előnye van: kiváló a kilátás előre és a mellső tengelyre, így gyorsabban és biztonságosabban tudunk közlekedni.

A légfék berendezés a felszereltség része, a készleten találhatók rugózott mellsőhíddal ellátott gépek is. A traktorokat opcionálisan fülkerugózással is fel lehet szerelni.

Az akció csak a készlet erejéig érvényes. Idei szállítás!

A további részletekért érdeklődjön még ma helyi Massey Ferguson kereskedőjénél vagy központi számunkon: 0630-530-5565, 0630-613-0122.