fbpx

GPS-es sorvezető újdonságok és fejlesztési lehetőségek a www.agrogazda.hu kínálatában

Írta: Szerkesztőség - 2013 március 29.

 

LineGuide 800 sorvezető


A Landasin-Agrogazda Kft. saját fejlesztésű sorvezetőinek csúcsmodellje, 8 colos képátlóval, gyorsabb processzorral és még nagyobb fényerővel a jobb láthatóság érdekében.

A kiemelkedő sorcsatlakozási pontosságot a 10 Hz-es John Deere Starfire 300-as GPS-vevő biztosítja.

A LineGuide 800 GPS sorvezető nem csak a virtuális szakaszolás kijelzést tudja, hanem vezérelni is az AgroTronik 10, Bravo 300S RCU, Bravo 180 permetező computereket, így csak egy átalakító kábelre van szükség a teljes vagy részleges automata szakaszoláshoz.

A táblán belül differenciált tápanyag kijuttatáshoz a LineGuide 800-as sorvezető GPS-be az opcionális precíziós modul aktiválásával kijuttatási térképek is visszatölthetőek!

Partnerünk, az Eurofins Agroscience Services Kft. szakemberei elvégzik a szükséges talajminta vételezést, majd elkészítik a differenciált tápanyag utánpótlási térképeket.

Tegye meg az első lépést a precíziós gazdálkodás felé!

Automata szakaszoló LD-Agro típusú sorvezetőkhöz

 


Mg Navigátor V2, LineGuide 300/800 típusú sorvezetőkkel köthető össze az AS7500-as típusú GPS alapú automata szakaszoló egység.

A GPS-es sorvezetőről érkező GPS jelek segítségével automatikusan képes vezérelni a permetezőgépet, hogy a már kezelt területekre ne jusson újabb permetszer vagy folyékony műtrágya.

 

Automata kormányzás, 2-3cm-es RTK pontosság

 


 

A Landasin-Agrogazda Kft. 2013-tól a Leica cég mezőgazdasági gépvezérlésének kizárólagos forgalmazója.

A svájci Leica professzionális sorvezetőivel minden elérhető!

Automata szakaszolás, dőlésszög-kompenzáció, flottakövetés, automata kormányzás (univerzális dörzskerekes, vagy előkészített gépeknél hidraulikus), RTK pontosság FÖMI által biztosított korrekciós jellel vagy akár saját bázisállomással.

 

Ingyenes LD Agro MAP szoftver

 


 

A program valamennyi LD-Agro sorvezető GPS készülék (Mg Navigátor, Mg Navigátor V2, LineGuide300 és LineGuide800) adatait képes kezelni.

Asztali PC vagy laptop segítségével további információkhoz juthat az elvégzett munkáról.

A táblaadatok megtekinthetőek, különböző statisztikai adatokat is megjelenít, valamint ezekről munkajelentést is készíthet, ami bérmunkák végzésénél lehet hasznos.

A LineGuide típusú sorvezetőknél a kijuttatási térképek kezeléséért felelős.

 

Tolatókamera

 


 

 

Valamennyi LD-Agro sorvezető GPS-hez rendelhető 1 vagy 2 tolatókamera.

A kameraképek és a sorvezető képe között egy kapcsolóval azonnal válthat, így biztosabban tolathat, elkerülheti a baleseteket.

 

Sorvezető szoftverfrissítés

 


A fél évnél idősebb sorvezető készülékekre elérhető egy szoftverfrissítés, az új verzió megjelenítése gyorsabb, illetve néhány új funkcióval is bővült, melyekkel még tökéletesebb lehet a munkavégzés.

Részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken!

 

R.A.M. típusú vákuumos tartó

 


 

A sorvezető GPS-ekhez ezentúl rendelhető amerikai gyártmányú, nagy teherbírású vákuumos tartókar is, mellyel a kijelzők masszívan rögzíthetők a gépek üvegfelületeire.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakképzett értékesítő kollégáink és felkészült szerviz hátterünk minden helyzetre megoldást nyújt Önnek, legyen akár régi, vagy leendő ügyfelünk!