fbpx

CIMBRIA TECHNOLÓGIA MINDEN ESETRE

Írta: Szerkesztőség - 2011 április 26.

CIMBRIA HEID HUNGARIA KFT. a partnereink által megszokott színvonalon és szakértelemmel folytatja munkáját a magyar mezőgazdaság szolgálatában. Üzletpolitikánk a pontos és érthető tájékoztatáson alapuló értékesítés, a teljes körű magfeldolgozó technológiák telepítése.

Az MVH gépkatalógusában minden Cimbria gép korszerűségi mutatója a legmagasabb osztályba tartozik, így a maximális támogatással lehet azokat megvásárolni.

Dán székhelyű Cimbria gyár gépei már 40 éve jelen vannak a hazai telepeken, magas színvonalú berendezéseink mind kedveltebbek lettek. Azóta a kisebb gazdálkodóktól a nagyokig, több száz helyen rendelkezünk referenciával.

 

DELTA tisztító:

Hosszú élettartama, megbízhatósága közismert.

Könnyen és gyorsan lehet a gépben rostát váltani.

Az egységnyi teljesítményre eső rostafelület és az intenzív szelelés kiemelkedő.

A hatékony magtisztítás záloga az excenteres rázás, elő- és utószelelés

Kapacitás – rostafelület – széltisztítás

20 T/h – 5 m2 6.000 m3/óra

40 T/h – 7 m2 11.000 m3/óra

60 T/h – 13 m2 11.000 m3/óra

100 T/h – 15 m2 16.000 m3/óra

 

HEID szortírozó berendezések (triőr, fajsúlyszeparátor, kőkiválasztó, bársonyhengeres tisztító, osztályozó dob) magabiztosan vezetik a magfeldolgozó piacot. Egyes termékcsoportokban a világon három szakemberből kettő HEID gépet használ.

 

CIMBRIA szállítóeszközök: szalagok, serleges felvonók, rédlerek, szállító csigák.

Folyamatos üzemeltetésre készülnek. A horganyzott berendezések kopó részeit olyan igénybevételre méretezzük , hogy azok az év majd minden napján működni fognak. Így gépeink üzemeltetése szerviz- és kezelőbarát.

A vetőmag kikészítés CIMBRIA precíziós csávázási technológiával.

Adagrendszerű, számítógépes vezérlésű csávázó gépeinkkel pontosan, egyenletesen adagoljuk a csávázószert. Így biztosítjuk a vetőmag tökéletes bevonatolását.

 

A CIMBRIA terményszárítókat a következő vezérelvek alapján gyártjuk:

A torony legyen stabil, masszív

Egyedüli gyártmányként még a belső modulok is 2 mm lemezvastagsággal készülnek.

A beépített acélszerkezetek tűzihorganyzott, erős, időtálló konstrukciók.

Energiatakarékos üzemeltetés

Egyike vagyunk azon kevés gyártmányoknak, melyek az FVMMI mérései alapján igazoltan tudják a 3,6 MJ/kgvíz fajlagos energia felhasználási értéket.

Aktív porleválasztás

A Ciklofan elnevezésű porleválasztó ventilátor gyártmányainkban már a 70-es években megjelent, és a sikerét látva azóta több szárítót gyártó cég is felhasználja.

Kíméletesség, fajtaválthatóság

Különleges és apró magok esetén kizáró ok lehet az idegen, vagy fajtaidegen magok előfordulása a soron következő terményben. Ezért a torony belseje olyan konstrukció, mely garantálja a maradékmentes leürülést, és ezt szolgálja a szabadalmi oltalommal védett billenő-vályús ürítési rendszerünk is.

Egyenletes szárítási hőmérséklet

Rizs és popcorn szárítására csak néhány gyártó merészel termékével vállalkozni. Ilyen célra még az USA-ban is a mi szárítónkat alkalmazzák.

 

Szakértelem, szerviz, folytonosság