Új szelek fújnak északról

Egyenletes magágy és precíz vetés tavasztól őszig: TopLine és Forte XTA Multiva kombinátorkínálatában egyaránt megtalálhatók a könnyű tavaszi magágykészítők, valamint az egész évben bevethető mindenesek. Az Optima, a TopLine és az új Avaran gépcsaládok minden tagja kiváló magágykészítő.

Egy jó rugókapás kombinátor egyenletes magágyat és talajfelszínt készít a lehető legkevesebb munkamenetben, ezzel ideális kelési környezetet teremt, megalapozva a sikeres betakarítást.
A gépnek szintén feladata a megfelelő rögstruktúra kialakítása, ami kiemelten fontos kötöttebb talajtípusoknál. A Multiva kombinátorok működése ezeknek a követelményeknek a teljesítésén alapul. Az optimális kapageometria egyenletes magágyat garantál, a fejlett rögtörőhenger és simítótechnológia gondoskodik a megfelelő talajszerkezet kialakításáról.

TopLine Super XL kombinátor – tavasztól őszig

A TopLine Super XL kombinátor új gondolkodásmódot és külön kategóriát képvisel a magágykészítés terén. A 9 kapasorral rendelkező géppel páratlanul egyenletes magágyat készíthetünk, miközben robusztus és tágas felépítésének köszönhetően számos más műveletet is rábízhatunk.

Használható sekély tarlóhántásra kalászosok után, nyári és őszi magágykészítési feladatokra, illetve szántott vagy mélylazított talaj elművelésére is. Amunkamélység 0-12 cm között precízen beállítható, az akár 15 km/h munkasebességnek köszönhetően pedig a gépek hektárteljesítménye is kiemelkedő.

Multiva Forte XT – megújult mechanikus vetőgép

A Multiva Forte vetőgépek a piac egyik legmegbízhatóbb, sokoldalú és rendkívül precíz vetési technológiáját képviselik. A csoroszlyatárcsák mellett futó mélységtartó kerekeknek és az üres tartállyal is rendelkezésre álló, maximálisan 200 kg csoroszlyanyomásnak köszönhetően a magelhelyezés mindig pontos marad, a kelés garantáltan egyenletes lesz. A Multiva vetőgépek kombi technológiát alkalmaznak, amelynél a vetőmag és a műtrágya egy csoroszlyán keresztül jut a talajba, ezáltal csökkentve a csoroszlyák számát és a gép vonóerőigényét. A műtrágya a mag alá, attól 1,5-2 cm-re kerül, így ideális helyen adja le hatóanyag-tartalmát.

A Forte XT modell minden hagyományos művelési rendszerbe beilleszthető, de képes valódi, tarlóhántás nélküli direktvetésre is. A Multiva technológia lehetővé teszi az alkalmazkodást a folyton változó körülményekhez. Multiva Magyarország Kft.


www.multiva.hu

Tartalom közti banner a cikk végére
no