fbpx

Március 3-án nyitott az idei AGROmashEXPO!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 március 02.

Szerdától szombatig a virtuális térben találkozhatnak a hazai mezőgazdasági gépek és eszközök forgalmazói és vásárlói az ország legrangosabb agrár szakkiállításán!

 

AGROmashEXPO

 

Az idei AGROmashEXPO, mint olvasóink már bizonyára tudják, online kerül megrendezésre, így 2021-ben kicsit más jelentést kap az élő találkozás a kiállítók és látogatók között. A tárgyalásokra, üzletkötésekre március 3-6. között élő videóbeszélgetés vagy élő chat biztosít lehetőséget.

Az esemény látogatása 2021-ben regisztrációt követően díjmentes, hiszen a szervezők célja, hogy a személyes találkozások korlátozása okozta nehézségek mellett is támogassák az üzleti kapcsolatok kialakulását. A virtuális felület egy regisztrációval többször is látogatható.

A szakmai közönséget március 3-tól olyan kiállítók várják az idei virtuális AGROmashEXPO-n, mint Agroázis, Amazonen, Auditker, Axiál, HRP Europe, Kite, Valkon, Deraland, Dorker, GOSZ, Multiva, Agrotech-Komfort, Bázismag, Agrárkamara, Vaderstad. A kiállítók a felületen két külön pavilonban lesznek megtalálhatók, és virtuális standjukon többek között ajánlatokkal, tájékoztatókkal, bemutató videókkal és természetesen élő videóbeszélgetéssel várják az érdeklődőket.

Tekintve, hogy az AGROmashEXPO mindig is fontos központja volt a tapasztalat és tudásmegosztásnak, a korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy hangsúly kerül a szakmai programokra. Többek között most is megrendezésre kerül a Szántóföldi Szakmai Nap a GOSZ szervezésében, de kerekasztal beszélgetés zajlik majd az agrárium aktualitásairól is az Agrárkamara jóvoltából, és nem maradt el a Termékfejlesztési díjátadó sem, mely a hivatalos megnyitót követően zajlott.

 

AGROmashEXPO
Virtuális nyitás március 3-án!

 

A programok szintén az online felületen lesznek elérhetők, a rendezvény nyitónapján élőben, később pedig videó formájában, melyek március 14-ig bármikor visszanézhetők.

A virtuális kiállítás előnye, hogy a látogatás nincs időkeretek közé szorítva, így az gazdálkodók akkor is szinte mindent elérnek a felületen, amikor a kiállítók épp nincsenek a digitális standjukon. A chat persze nem lesz elérhető, de a kiállítók feltöltött anyagai a kiállítás nyitónapjától kezdve március 14-ig éjjel-nappal megtalálhatók lesznek.

Így a látogatók akkor gyűjtik be ezeket az információkat, amikor idejük engedi, akár otthonról vagy út közben, telefonjukról vagy számítógépükről. A díjmentes regisztrációt követően a virtuális AGROmashEXPO többször is látogatható, így lehetőség lesz, hogy felkészüljenek egy későbbi üzleti megbeszélésre.

A regisztrációt érdemes már most kitölteni a www.agromashexpo.hu oldalon (e-mail címenként egy regisztráció lehetséges), hogy szerdán 9 órakor már csak be kelljen jelentkezni a kiállítói standok böngészéséhez. Bővebb információ a programokról, kiállítókról a kiállítás weboldalán található.