fbpx

Segítse a Magyar Kukorica Klub munkáját, töltse ki a kérdőívet!

Írta: Csomor Zsolt - 2019 március 19.

A Magyar Kukorica Klub Egyesület eddig sikertelen próbálkozása megtudni, hogy változik-e, ha igen, milyen irányban a kukorica vetésterülete. Segítsen Ön is a kérdőív kitöltésével!

kukorica

A Magyar Kukorica Klub 2019. március 31-ig meghosszabbította azon kérdőív lezárásának határidejét, amivel kiderülhet, vajon növekszik, változatlan marad, vagy tovább csökken a kukorica vetésterülete 2019-ben a tavalyihoz képest.

Az egyesület kéri minden, kukoricatermesztéssel is foglalkozó klubtagját, egykori vagy erre az évre is részt vételt tervező versenyzőit, vegye a kérést komolyan, és fordítson néhány percet a kérdőív kitöltésére.

Az adatok ismerete nagyon fontos: a tájékozottság segíti az egyesületet abban, hogy pontosabban ítélhesse meg a gazdasági folyamatokat, s tájékozottabbá váljon. A tájékozottságot egyrészt elvárja a tagság, akikért az egyesület dolgozik. Emellett kíváncsiak a tárgyaló feleik is, akiktől az egyesület is sok és fontos információt kap: ezeket felhasználják munkájuk során a tagság érdekében.

A szavazás oldalon a válaszoló adatai nem jelennek meg, ezért a teljes anonimitás biztosított!

Az adatlap ide kattintva jelenik meg!

Ha véleményed vagy kérdésed van, itt mondhatod el és itt teheted fel!