Élelmiszeripar

A Corteva Agriscience és a Financial Times csoport közös új kutatása szerint a fogyasztók pozitívan állnak az új mezőgazdasági technológiákhoz.
A programsorozata első eseményén az Eisberg Hungary Kft. gyáli üzemébe látogathat el.
A kutatással az élelmiszerekkel bevitt káros anyagok egészségkockázatát is becsülik.
Többnyire olyan ételt vásárolunk, amire valóban szükségünk van!
Magyar sertéshúsexportról tárgyalt a japán agrártárca képviselője Budapesten.
A Btk. új rendelkezése értelmében a jövőben szigorúbb büntetést kaphatnak az élelmiszer-hamisítók.
Az utóbbi években hazánk jelentősen növelte külkereskedelmét a tengeren túli országokkal.
Kétszintű védjegyrendszert vezet be az Agrárminisztérium.
A tejfogyasztás fontosságára hívták fel a figyelmet a Tej Világnapi fesztiválon.
A K&H agrárbár során a hallgatók az agrárium kihívásait és jövőbeli lehetőségeit járják körbe.
A BBQ és a grillezés között az alapvető különbség a hőkezelés hőmérsékletében rejlik
Jelentősen emelkedtek a felderített élelmiszercsalások tavaly Európában.
...csak azok bűzben, ürülékben és szabálytalanul
A NAK a programsorozat következő szakmai napját a húsipar számára rendezi
Wasabi, fokhagyma, gyömbér vagy retek ízesítésű majonéz? Miért is ne!
A Kincstár rögzített áron vásárolja fel a meghatározott követelményeknek megfelelő vajat
A NAK tanulmányutat szervez a hazai élelmiszer-előállítók versenyképességének növelése érdekében
Ez nem az a szakácsverseny, ami a felső tízezernek szól – de éppen ezért nagyon izgalmas!
A Nébih új, tematikus tájékoztató oldalán megtudhatjuk, hogy melyik termékeket hívta vissza a hivatal
A magyar vásárlók többsége előnyben részesíti a hazai terméket.