Élelmiszeripar

Kétszintű védjegyrendszert vezet be az Agrárminisztérium.
A tejfogyasztás fontosságára hívták fel a figyelmet a Tej Világnapi fesztiválon
A K&H agrárbár során a hallgatók az agrárium kihívásait és jövőbeli lehetőségeit járják körbe.
A BBQ és a grillezés között az alapvető különbség a hőkezelés hőmérsékletében rejlik
Jelentősen emelkedtek a felderített élelmiszercsalások tavaly Európában.
…csak azok bűzben, ürülékben és szabálytalanul
A NAK a programsorozat következő szakmai napját a húsipar számára rendezi
Wasabi, fokhagyma, gyömbér vagy retek ízesítésű majonéz? Miért is ne!
A Kincstár rögzített áron vásárolja fel a meghatározott követelményeknek megfelelő vajat
A NAK tanulmányutat szervez a hazai élelmiszer-előállítók versenyképességének növelése érdekében
Ez nem az a szakácsverseny, ami a felső tízezernek szól – de éppen ezért nagyon izgalmas!
A Nébih új, tematikus tájékoztató oldalán megtudhatjuk, hogy melyik termékeket hívta vissza a hivatal
A magyar vásárlók többsége előnyben részesíti a hazai terméket.
Pálinka- és a párlatkészítéssel indul a NAK „Tanuljunk együtt!” programsorozata!
Európában az élelmiszerek által okozott megbetegedések egyik leggyakoribb kiváltó okai a helytelen háztartási gyakorlat.
Magyarország még 40 éve is a világon dobogósnak számított vágógalamb-termékek előállításában, exportjában.
Az, hogy milyen forrásból, milyen tisztaságú, beltartalmi értékű élelmiszert fogyasztunk, közvetlenül meghatározza az egészségünket.
Egységes európai uniós jogi szabályozást kell kialakítani az élelmiszerek kettős minőségének felszámolása érdekében
Január 31-ig kell befizetniük az élelmiszerlánc szereplőknek a 2018. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei 13 citromlé komplex vizsgálatát és ellenőrzését végezték a Szupermenta programjában