Gyümölcstermesztők Szakmai Konferenciája

A Tész-Ész Nonprofit Kft szeretettel meghívja Önt a Gyümölcstermesztők Szakmai Konferenciája című kétnapos rendezvényre, ami a Sarlóspuszta Club Hotelben kerül megrendezésre március 20-21-én.

 

A rendezvény témájaként a növényi táplálás kapott kiemelt szerepet, mert egy megfelelő, homogén, egészséges ültetvény egyik alappillére a kiegyensúlyozott, rendszeres tápanyagutánpótlás. A jól táplált növényi állomány ellenállóbb lesz a különböző károsítókkal szemben. A mai világban, amikor sorra húzza ki az Európai Unió a felhasználható növényvédő szer hatóanyagait, fontos az, hogy egyéb agrotechnikai eszközökkel, technológiákkal tartsuk karban ültetvényünket. Az ember nem is gondolná, de az egyik megoldás lehet a jóminőségű, rendszeres tápanyag kijuttatás! Melyik makro-, mezo-, mikroelem mire jó? Mikor mit kell adni növényeinknek? Esetleg milyen egyéb források (pl. aminosavak, huminsavak segítik ezek felszívódását?)  Részben ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat!

A Sarlóspuszta Club Hotel hazánk egyik legszebb táján, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található. Természeti adottságai, illetve különleges szállodai szolgáltatásai révén ideális környezetet nyújt mind a vállalati, mind a családi rendezvények résztvevőinek, illetve az aktív kikapcsolódást keresőknek. A szálloda az M5-ös autópályán gépkocsival gyorsan és kényelmesen megközelíthető. Budapesttől való távolsága 65 km.

A rendezvény szabadidejében lehetőség van szabadisős kikapcsolódásra: Biliárd, asztali foci, darts, pókerkészlet
A megfelelő kikapcsolódásért pedig Finn szauna, kültéri jakuzzi, beltéri jakuzzi, infra szauna is segítséget nyújt.

Este pedig a szokásos fergeteges hangulat várja a kedves ellátogatókat meglepetés fellépőkkel!

 

Esemény kezdete
Esemény zárása

Helyszín

Sarlóspuszta Club Hotel