fbpx

AVK ültetvénykultivátor

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 19.

Az AVK kultivátorokat szőlő- és bogyósültetvények sorközművelésére fejlesztettük ki. Az AVK gépcsalád külföldi és hazai piacon egyaránt elismert gépmegoldás.

A szőlő- és bogyósültetvénygépek 1,8 m széles alapvázzal készülnek. A sorköz méretéhez igazodva a gép váztoldatokkal 2,3 m, 2,5 m és 3,2 m munkaszélességre bővíthetők.

A gyümölcsösökben használatos gépváltozat a vevő igénye szerinti méretben, fix vázzal vagy 3,2 m alapvázról a kívánt munkaszélességre toldalékolható vázkialakítással készülhet. A gyártó a felsorolt méreteken túl a vevő speciális igényéhez igazodó méretben is gyárt gépet. A gépek egyedi kapa kialakítással és felfüggesztéssel készülnek. A speciális saraboló kapával és lazítóelemmel kombinált kapamegoldás és a rugóztatott kőbiztosítás lehetővé teszi normál, kötött és köves talajok művelését is. A talajzárást 350 mm-es, sűrűléces törőhenger végzi. A művelési mélység a törőhengerek magasságának állításával mechanikusan végezhető.

A gép elektromos vezérlésű műtrágyaadagoló-egységgel is rendelhető. A műtrágya talajba juttatását a szélső kapatagokra szerelt adagolóegység végzi.

AVK ültetvénykultivátor előnyei:

• szakmában egyedülálló kivitel;

• toldalékolható váz;

• változtatható munkaszélesség;

• kapakialakítás miatt normál és köves talajok művelésére is alkalmas.

A gépekről bővebb információval az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

Mituran Kft.
Mobil: +36 30 901 8152
+36 30 953 5189
Fax: +36 53 552 239
Web:
www.mituran.hu
E-mail: [email protected]
5650 Mezőberény, Hajnal utca 2-4.
Telephely: 2750 Nagykőrös, Zsíros d. 4.