fbpx

Biztos befektetés, magas hozam.

Írta: Szerkesztőség - 2019 április 25.

 

 

 

 

 

 

A kukorica cinkigénye nem csak a virágzást megelőzően, hanem a kezdeti fejlődés során is magas. Hazánkban a termőterületek többsége alacsony cinkellátottságú, illetve felvételét a talaj pH erőteljesen befolyásolja. A FERTIACTYL® Allegro cinktartalma megoldást jelent a kezdeti hiány elkerülésére, biostimulátor tartalma pedig fokozza a beépülést.

A FERTIACTYL® komplex barnaalga kivonatból, szerves savakból és ásványi anyagokból álló biostimulátor.

Az FERTIACTYL® biostimulátor komplexben található zeatin a sejtosztódást szabályozza, jótékonyan befolyásolja a sejtdifferenciálódást, a gyökér-és hajtásnövekedést, ami elősegíti az egységes, erős állomány kialakulását. Emellett növeli a növény élettani aktivitását, fokozza a klorofill képződést, ezáltal pozitívan hat a fotoszintézisre is. A szerves komplexben található glicin-betainnak köszönhetően a fiatal növény ellenálló képessége nagyobb lesz, víz- és tápanyagforgalma kedvezőtlen körülmények mellett is zavartalan marad. A humin- és fulvósavak megvédik a tápelemeket a kimosódástól és lekötődéstől, biztosítva ezzel a növény tápanyagellátását az ilyenkor jellemző fejletlen gyökérzet ellenére is.

MIT NYÚJT ÖNNEK A FERTIACTYL® BIOSTIMULÁTOR?

befektetés

1.

Nagyobb ellenállóképességet a
környezeti stresszhelyzetekben.

2.

A tápanyagforgalom fokozásán keresztül
kirobbanó és egyenletes kezdeti fejlődést.

3.

Biztos befektetést, magas hozamot.

befektetés

Termékeink használata mellett igen fontos talajaink részletes és biztos ismerete.

YIELD SERVICE szolgáltatásunk segítségével átfogó képet kaphatunk azok tápanyagtartalmáról és más tulajdonságairól, mely elengedhetetlen az okszerű, tényleges talajadottságoknak és a növény igényeinek megfelelő tápanyag-gazdálkodáshoz.

További információért keresse Timac AGRO növénytermesztési szaktanácsadóját!

www.timacagro.hu

www.facebook.com/TimacAGROHungaria