fbpx

Ezért lett klubjában az év traktora!

Írta: Szerkesztőség - 2019 február 27.

Alacsony fogyasztás, nagy vonóerő a földön és kényelem a közúton, nagyfokú hatékonyság és kezelési élmény – különösen e vonásokkal méltatták az idei SIMA-kiállításon a kategória év-traktorát.

Massey Ferguson

Kategóriája legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztása mellett az élenjáró motortechnológia és a rendkívül hatékony hajtáslánc, illetve a kimagasló kezelési élmény voltak azok a döntő érvek, amelyek révén idén saját kategóriájában a Massey Ferguson 7719 S lett az Év Traktora a SIMA kiállításon. A traktor motorja AGCO POWER 6,6 literes/6 hengeres dízel, amely 185 (EPM rendszerrel 210) LE-s teljesítményre képes, a Dyna-6 modelleket alapáron új, 40 km/h Super Eco sebességváltóval szerelik, amely 40 km/h sebességnél csökkenti a motor fordulatszámát, ezáltal a legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztást garantálja, és mérsékeli a menetzajt a géppel végzett szállítási feladatok során.

Massey Ferguson

A Massey Ferguson 7719 S-nek tengelytávja 3 méteres, így e hosszú tengelytávok javítják a gép stabilitását, akár nagy tömegű munkaeszközzel, akár anélkül dolgozik. Emellett nagy vonóerőt biztosítanak a szántóföldi munkákhoz, és fokozzák a kezelő kényelmét a közúti szállítás során.