fbpx

KIPRÓBÁLTUK, BEJÖTT!

Írta: - 2017 október 06.

KIPRÓBÁLTUK, BEJÖTT! – A szántóföldi tesztjeink során a Nardi munkagépek bebizonyították rátermettségüket.

A 120 év tapasztalattal bíró olasz mezőgazdasági gépgyártó termékei, 104 országban a mezőgazdasági gazdálkodók igényeinek megfelelve, új technológiák és fejlesztések segítségével a modern és professzionális mezőgazdaságot szolgálja. Munkagépeinek fejlesztése hangsúlyosan a vevői visszajelzések, a növekvő szükségletek kielégítésének és a költséghatékonyság figyelembe vételével történik, mely továbbra is a tökéletes talaj előkészítést és megmunkálást hivatott szolgálni.

„Munkagépek a professzionális gazdálkodáshoz”

  • Fiatal és szakképzett mérnök és technikus gárda gondoskodik a technológiai és design fejlesztésekről a gyártás minden stádiumát ellenőrizve
  • legjobb minőségű alapanyagok – extra szilárdsággal és magas kopásállósággal rendelkező speciális mikro ötvözött acélok használata
  • számítógépről vezérelt gyártási rendszer
  • folyamatos minőségellenőrzés

Nardi Ekék

A Nardi széles termékskálával rendelkezik függesztett, félig függesztett és vontatott ekék terén. A kiváló anyagminőségű, nagy teherbírású, mechanikus és Vario változatokban is kapható 2- 7 fejes ekék jó variálhatóságuknak köszönhetően könnyen alkalmazkodnak bármilyen talajtípushoz. A kopó alkatrészek hosszú élettartamúak, Wolfrám-karbid felrakásos orrbetéttel rendelkeznek.

A Magyarországi piaci elvárásoknak megfelelő felszereltségű ekék, akár raktárról:

A függesztett ekék felszereltsége: réselt kormánylemezes ekefejek, kukorica előhántó, beforgató lemez, tárcsás csoroszlya, nyírócsavaros ekefej biztosítás, átbillenő mélységhatároló gumis kerék, illetve az NX202-nél kombinált kerék.

A félig-függesztett váltvaforgató ekék számos opciós lehetőséggel, három változatban készülnek: barázdában vagy tarlón járó erőgéppel történő alkalmazáshoz, illetve mindkettőnek megfelelő kivitelben.

A fogásszélesség kézi beállítással 4 helyzetben vagy hidraulikus munkahengerrel fokozatmentesen állítható. Rendelhető előhántóval, tárcsás csoroszlyával, tele illetve réselt kormánylemezes ekefejjel. Az eketestek biztosítása lehet nyírócsapszeges vagy Non-stop rendszerű hidraulikus.

Nardi Talajlazítók

A Nardi altalajlazítók jelenlegi választéka: 5-7 és 9 késes változat, 2,1-4 méteres munkaszélesség, mechanikus és hidraulikus állítású dupla tüskéshenger, Wolfrám-karbid élfelrakás a lazítókéseken.

A Nardi King és Prince függesztett altalajlazítók 65 és 55 cm munkamélységig alkalmazhatók.

A robosztus és erős vázszerkezeten a lazítókések két sorban eltolva helyezkednek el. A lazítószárakon mind oldalsó szárnykések, mind függőleges röghasító lemezek megtalálhatók, a jobb keverés és rög aprítás érdekében! Wolfram-karbid élfelrakással biztosítjuk a kopó részek hosszú élettartamát! Az rögtörést, a talaj lezárását és a mélységhatárolást a két soros tüskés henger biztosítja, mechanikus vagy hidraulikus állítással. A késszárakat nyírócsavar biztosítja túlterhelés ellen. A vázszerkezeten, a csavaros rögzítésnek köszönhetően a késszárak és az összekötő lemezek is szabadon elmozdíthatóak igény szerint, ezzel nagy szabadságot adva a késtávolságok állításának! A gép munkájának oldalsó meghatárolására és a rögök visszaterelésére magasságban elmozduló terelőlemezek szolgálnak.

Nardi Tárcsák

A Nardi kínálata a könnyűtárcsáktól egészen a nehéz és erdészeti tárcsákig terjed.

A tárcsákat jó minőség, kompakt szerkezet, jó aprító, talajkeverő képesség jellemzi, ami elengedhetetlen a kiváló talajmunka végzéséhez bármilyen talajszerkezetű mezőgazdasági területen. A tárcsatengelyek zsírozható önbeálló golyós csapágyait kettős záró-lemez védi szennyezések bejutása ellen. Robusztus zártszelvényű vázkeret, hosszú élettartamú, nagy terhelhetőségű öntvénycsapágyak, garantált minőségű tárcsalapok, rugalmas sárkaparó lemezek jellemzik a Nardi tárcsákat.

Nardi Talajmarók

A Nardi talajmarókat széles választékban ajánljuk: kertészetekbe és gyümölcsösök művelésére, kis és közepes teljesítményű traktorokhoz.

Fix áttételű öntvény hajtóműház, kétoldali csúszó-talpakkal állítható munkamélység, hosszú élettartamú marókések, nagy megbízhatóság és egyszerű kivitel jellemzi a gépeket, melyek fogaskerekes és láncos változatban is kaphatók.

Nardi kombinált tarlóhántó

Az altalajlazító, a tárcsasor és a rögtörő, tömörítő henger kombinációja, amely egy menetben elvégzi a lazítási, keverési és tömörítési munkát.Az altalajlazító kések biztosítása lehet (NON-STOP) hidraulikus, illetve nyírócsavaros. A tárcsasorok szögállása hidraulikusan állítható, akár menet közben is!

A kopó elemek gyorsan cserélhetők a szárakon, kopásállóságukat Wolfrám-karbid élfelrakás biztosítja. Szállítási pozícióban a tárcsasor és a henger, hidraulikusan a lazító fölé emelhető, ezzel csökkentve a szállításhoz szükséges emelő teljesítményt. Üzemeletetési költségei alacsonyak. Karbantartási időszükséglete kicsi, szerkezeti felépítése robosztus, amely megvédi az eszközt a rendkívüli erőhatásokkal szemben.

www.dorker.hu