fbpx

Otthon-t építünk – de csak Veled!

Írta: Szerkesztőség - 2018 november 29.

Házat építeni mindenki tud. Főleg manapság, az ezerféle választék és az építtető kegyeiért versengő ezernyi kivitelező világában. Amit valamikor, valahol építőanyag vagy lakberendezési tárgy címén előállítottak, azt Te itt és most megvásárolhatod, és új házadba beépítheted. Csupán pénz kérdése.

…csupán pénz kérdése?

Megvásárolható-e a jó szomszéd, a vasárnapi családi reggeli hangulata, vagy az igazán pihentető álom? Az emlékek, a beszélgetések a kanapén, a társasjátékozás a padlón? Nincs az a szállodai szoba, amelybe az ember visszavágyna, pedig azt még takarítania sem kell.

Hisszük, hogy Otthont építeni kevesen tudnak. Csakis azok, akik belátták: a Te Otthonodat csak egyvalaki építheti fel: Te magad! Ne várd senkitől, hogy nélküled építsen házat Neked! Ha a Béker-Vázzal építesz, Te építed. Ami a házadban megfogható, anyagi, mi abban lehetünk csak segítségedre. A többi – a lényeg, ami igazán számít – Tőled származik majd!Tapasztalt kollégák segítségével Te írod körül, hogy számodra mit jelent az otthon fogalma. Te fogalmazod meg számodra mi a fontos, kényelmes, komfortos, praktikus, logikus, élhető, egyedi.

Mindezt azért, hogy ne házat építsünk, hanem álmaidat valósítsuk meg, melyet az Otthonról megálmodtál.

Persze egy Otthonnak többnyire falai, teteje, alapja, ablakai vannak. Ezek lehetnek jók, rosszak. Ha jók: könnyebb dolgod lesz a házat Otthonná varázsolni, ha rosszak: nehezebb. A Béker-Váz szerkezetei nagypaneles készházak, hőkezelt-hossztoldott fenyőből, természetes, emberközeli alapanyagokból, egyedülálló, gépesített gyártástechnológiával készülnek, a Te jól megfogalmazott, és a még előtted is rejtett igényeid figyelembevételével. Azért, hogy könnyebb dolgod legyen.

Telefon: + 36 20 595 3180; + 36 42 785 169

E-mail: [email protected]
www.bekervaz.hu

CÍMKÉK