Áber Gabonatechnika Kft.

E-mail
aber@gabonatechnika.hu
Telefonszám
+36 22-505-622

Cégünk 1992-ben alakult, mely a kezdetekben különböző mezőgazdasági beruházások tervezésével és kivitelezésével foglalkozott. Ma már azonban 15 éve annak, hogy tevékenységünket terményszárító üzemek, terménytároló telepek, magtisztító és terményszállító berendezések létesítésére összpontosítjuk.

Hozzáértő szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a gabonaszárítás, gabona tárolás és gabona tisztítás területén. Célunk, hogy a legmegfelelőbb technológiát biztosítsuk a mezőgazdasági vállalkozások számára a lehető legjobb ár-érték arányban. Több országra kiterjedő beszállítói kapcsolattal rendelkezünk, így az Ön gazdaságának leginkább megfelelő gépeket és megoldásokat tudjuk szállítani, és megvalósítani.

Szakembereink rendszeresen részt vesznek a modern szárító, tisztító, és terményszállító gépek gyártóinak szakmai továbbképzésein és a fontosabb európai mezőgazdasági gépkiállításokat is rendszeresen látogatják.

A piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük termékeinket: ilyen például a Magyarországon jelenleg még újdonságnak számító Teleszkópos Szellőztető Cső.

Szakmai tapasztalatunkat 2009 óta „exportáljuk”, ebben az évben építettük az első terményszárító üzemünket Szlovákiában. 2011-ben Romániában is megjelentünk, terményszárító és tisztító berendezések értékesítésével, építésével és beüzemelésével.

A mezőgazdasági vállalkozások minden szegmensében tudunk szárítóüzemet és az ehhez tartozó berendezéseket biztosítani, 5 t/h szárító kapacitástól az 70 t/h kapacitásig. Vásárlóink között szerepelnek a mezőgazdasághoz kapcsolódó nagyobb, ismertebb szereplői is, mint a Cargill vagy a Concordia. akiknek a terményszellőztetés sikeres gépeként megismert Gabona Inasunkat értékesítettük.

Írja meg nekünk, hogy milyen Gabonatechnikai megoldásra vagy gépekre lehet szüksége akár most, akár a közeljövőben, hogy szakembereink javaslatot tehessenek az Ön számára.