állatorvos

A balkáni után távol-keleti piacok is újranyílhatnak a hazai áru előtt.
A sportnap az utóbbi években komoly rangot vívott ki magának.
A hazai munkaadók mellett nemzetközi cégek és kiállítók is várják a lelkes frissdiplomás szakembereket és pályakezdőket a kiállításon.
A szingapúri Agro-Élelmiszer és Állategészségügyi Hatósággal (AVA) kötött megállapodásnak köszönhetően ismét szállíthatnak a magyar vállalatok sertéshúst
Szörnyű állapotban lévő állatokat vonszolnak a teherautótól a vágóhídig egy lengyelországi feldolgozóban
Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 2018. november 17-án rendezte meg immár 12. alkalommal az Állatorvostudományi Egyetemen a Praxismenedzsment Konferenciát
Az országos főállatorvos az afrikai sertéspestis végett Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ötven települést nyilvánított ideiglenes vagy különösen fertőzött területté.
Ismét lehetővé válik, hogy hazánk egész területéről akadálytalanul szállítsák a szarvasmarhákat és a kiskérődzőket a közel-keleti országba.
A hallgatóknak pályájuk kezdetén fontos látniuk, mennyire átértékelődött az állatorvosok, az állatorvoslás szerepe az elmúlt évtizedekben.
Hazánk teljes területére elrendelte a baromfik zártan tartását Bognár Lajos országos főállatorvos.
Határtalan lehetőségek várnak 12 jó képességű, most végzett egyetemista számára az idén ötödik alkalommal megrendezett Alltech Career Development Program keretében.
Az állatorvosi szolgáltatások szakmai színvonala biztosított, az állatorvos szakma megőrizte vezető, kulcsfontosságú szerepét a magyar mezőgazdaságban. Visszatekintve az elmúlt két évtizedre, nincs okunk szégyenkezésre.
Budapesten tartották hétfőn a Közép-európai Országos Főállatorvosok 6. találkozóját.