basf

A BASF egyedülálló kalászos technológiája, a Systiva® csávázószer, amely egy vetőmagra felvitt lombvédelmi gombaölőszeres kezelés.
A BASF forgalmazási szerződést írt alá Európa vezető napraforgó-vetőmag vállalatával.
A BASF a szerves üzleti növekedésre koncentrál. A gyorsabb növekedés érdekében a BASF még erőteljesebb hangsúlyt fektet ügyfeleire, és személyre szabott ajánlatokat fog kialakítani számukra.
A napraforgó egyik leghatékonyabb gyomirtószeres kezelési programjának globális elterjedését célzó licensz-megállapodást kötött a BASF és a Corteva Agriscience
A BASF szekszárdi szakmai napján a szántóföldi bemutatók mellett fontos szerepet kaptak a videofilmes prezentációk, amelyek révén teljes képet...
A BASF sikeresen lezárta több Bayer üzletág és eszköz akvizícióját.
Mi történt a nagyvilágban?
A kalászos gombaölő szerek jövője
Növényvédelem, nemcsak hatóanyagokkal
Ismerje meg a Priaxor®-t, a jövő gombaölő szerét kalászosokban!
Az első jelentések szerint a ludwigshafeni gyár kikőtőjénél egy csővezeték szerelése közben következett be a robbanás.
A BASF Növényvédelmi üzletágának eladásai 75%-kal nőttek az elmúlt tíz évben.
A BASF szőlőbetegség-előrejelző rendszere az ország összes borvidékéről várja mindazon szőlőtermesztőket és növényvédelmi szakembereket, akik idén is minőségi információkra alapozva szeretnék munkájukat végezni.
Örömmel tájékoztatunk, hogy elkészült a BASF legfrissebb szőlővédelmi videója.
A bogyókötődés elején járunk a szőlőben. Ebben a fenológiai állapotban mind a lombozat, mind a fürtök nagyon fogékonyak a fő szőlőbetegségekre - a lisztharmatra, a peronoszpórára, a botritiszre, sőt az időjárás is kedvez a járványok kialakulásának.
A tolnai borvidéken május 26-án megjelentek a peronoszpóra eső tünetei.
A növények életképességét fokozó, különböző kártevőirtó és gyomirtó kezelésekhez kapcsolódó gyártókapacitás jelentős növelése
"Táp, Tápszentmiklós, Győrasszonyfa környékén dolgozunk."
A BASF immár 11. alkalommal rendezte meg a hagyományos szántóföldi bemutatóját, azaz a Szántóföld Napja rendezvénysorozatot.
A rendezvény célkitűzése az volt, hogy a szakmai előadások során a kollégák áttekintést adjanak arról, mit jelent és hogyan jelenthet még többet a BASF és partnerei számára az integrált gondolkodás a szőlő- és borágazatban, valamint bemutassák, hogy a BASF hogyan tudja segíteni partnereit a döntéshozatalban munkájuk során, hogy mind nagyobb sikereket érhessenek el.