CLAAS

Bemutatkozott a TERRA TRAC.
A gumihevederes járószerkezetek új megoldásait betakarító- és szállítógépeken is alkalmazzák.
"Legyél Te is mezőgépész!" verseny zárult Mezőfalván.
A benyújtott 41 pályázat közül a zsűri 2 terméknek ítélte oda a Nagydíjat, 12 terméket pedig Különdíjban részesített.
Két új világrekordot állított fel a CLAAS a szemeskukorica-betakarításban – adta hírül a bajai AXIÁL Kft. Az óránkénti – fogózkodjon meg mindenki – 135 tonnás átlag a LEXION 760 TERRA TRAC nevéhez fűződik.
A keskeny nyomtávú CLAAS NEXOS traktor mostantól rugózott, összkerék-meghajtású első híddal is rendelhető
A DISCO 3600 MOVE és DISCO 3200 MOVE szársértővel és szársértő nélkül kapható frontkaszákkal a CLAAS kibővítette sikeres DISCO sorozatát.
A Claas Torion a Claas Liebherr együttműködéséből származó törzscsuklós homlokrakodógép-család tagjai is számos innovációt tartalmazó új...
− Társaságunk a hajtásláncok kapcsán régi szakmai kapcsolatban áll a Carraro márkával. Új divíziónk, a MEZŐDEPO, a Powered Kft. cégcsoport része,...
A klasszikus építésű gépek a teljesítménynövelés, a betakarított takarmány minőségének javítása, az üzemanyag-felhasználás csökkentése, vagy épp a...
A XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kapcsán Umenhoffer Péter, marketingigazgatóval beszélgettünk arról, mivel készültek a rendezvényre és megítélése szerint, hogy sikerült az.
A brit Harper-egyetem az oktatásért és a géppiac-fejlesztésért ítélte oda az elismerést
A professzionális szalmakezelésnél és a szénatárolásnál a nedvességtartalom pontos ismerete döntő jelentőségű.
2018. március 26. és 28. között került sor a mezőgazdasági gépésztechnikusok Országos Szakmai Tanulmányi Versenyének idei döntőjére. A gyakorlati verseny színhelye második éve az AXIÁL Kft. bajai telephelye volt.
A professzionális szalmakezelésnél és a szénatárolásnál a nedvességtartalom pontos ismerete döntő jelentőségű
A ROLLANT 400 UNIWRAP bálázócsaládhoz kifejlesztett új hálós- és fóliás csomagolási rendszer bevezetése óta a CLAAS az ehhez szükséges COATEX fóliát is kínálja.
Dr. Emmanuel Siregar 2018. április elsején követi a nyugdíjba vonuló Gerd Hartwigot a CLAAS Csoport Humánerőforrás Osztályának vezető képviselői posztján.
- Tengernyi tengeri: CORIO CONSPEED - Corio Conspeed: kíméletes csőtörés – gyors betakarítás
Az AGRITECHNICA 2017 nemzetközi mezőgazdaságigépkiállítás díjazott innovációi közül a két aranyérmes és a 29 ezüstéremmel elismertből...
CLAAS CEMOS AUTOMATIC új CEBIS MOBILE terminállal és új CEMOS AUTO THRESHING rendszerrel CLAAS LEXION kombájnokhoz