fejlődés

Öntözési, tápoldatozási újdonságok, kutatási eredmények – sok gazda volt kíváncsi a hagyományos vecsési Yara Nap konferenciára
Az AGRO.bio az elmúlt években a Demo Farm Projekt keretein belül és több termelő partnerénél is vizsgálta technológiáinak teljesítményét üzemi körülmények között.
A böjti menübe is beilleszthető az egészséges húsféleség fogyasztása.
2019-ben sem lesz egyszerű dolguk a hazai kukorica- és napraforgó-termesztőknek
AgriClime időjárási garancia a Syngenta-termékekre
Új kamattámogatási hitelprogram indítását tervezi idén az agrártárca a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások fejlesztéseinek és beruházásainak segítésére, közölte Nagy István agrárminiszter
Az ingyenes belépéshez az idei évtől a kamara által kiadott őstermelői igazolványra vagy az új kamarai kártyára lesz szükség.
Most van idő, érdemes elvégeztetni a talajvizsgálatot!
Gondolta volna, hogy évente megközelítőleg 20 kg/ha magnézium mosódik ki talajainkból, amire a növényeknek égető szüksége lenne? Ez óriási mennyiség – ha hiányzik.
Csak a munkaerőhiány áll a nemesapáti kecsketenyészet kibontakozásának útjában
Németországban és Hollandiában ismerkedtünk a Bayer szerteágazó tevékenységével
Fő célkitűzés a környezet elhasználódásának megakadályozása.
A növénytermesztés területén a robotok jelenleg főként vezető nélküli traktorok és önjáró munkagépek formájában jelennek meg.
Szaktudás, modern technológia és mérethatékonyság: e három tényező határozhatja meg a hazai agrárium fejlődésének jövőbeli irányát és lendületét.
Napjainkban sokat és sok helyről halljuk: adat, big bata, adatvizualizáció, SQL adatbázis, sávszélesség és ehhez hasonló, szokatlan, néha nehezen értelmezhető kifejezéseket
Az elmúlt két hónap gyakorlatilag teljesen átírta azokat a repcetermesztési gyakorlatokat, amiket eddig a szakma alkalmazott.
A termesztett növényeink fejlődése a tenyészidejük elején rendszerint vontatott.
Szövetkezeti világnap: a szövetkezetek a fenntartható fejlődést valósítják meg