fúvóka

Itt a lehetőség az alapos tisztításra, az évközi munkák során tapasztalt hibák kivizsgálására, kijavítására.
A növényvédelem és a növényvédő szerek költségéhez képest a permetezőgépek megfelelő állapota kis költséggel biztosítható – érdemes komolyan venni a műszaki ellenőrzést.
Már a kiállítás megnyitása előtt elismerték a német gyártó több termékét.
Nemcsak a jobb műszaki teljesítmény, a költséghatékonyság is indokolja a permetezőgépek ellenőrzését, karbantartását.
A sorozat mostani cikke bemutatja az elkövetkezendő aktuális feladatokat.
Szántóföldön már kevesebb a növényvédelmi teendő, de ha van, akkor azt nagyon célirányosan, hatékonyan (pl. belógatószárral) kell elvégezni.
A valóságnál nincsen viccesebb, de nagyon bosszantó is lehet, ha rájövünk, hogy gépvásárlásnál egy kissé figyelmetlenek voltunk.
A hatékony permetezés az alkalmazástechnika tükrében és még sok más... (3. rész).
Nagy kezelési sebességnél vagy erős szélben a hagyományos fúvókákkal történő növényvédelem helyett inkább a légbeszívásos fúvókák használata javasolt. Azonban ezek a fúvókák nagyobb cseppméretük miatt kevésbé hatékony kezelést eredményeznek. A Hardi egyedülálló módszerével, finom cseppmérettel is kiváló lefedettség érhető el, még kedvezőtlen időjárás vagy nagy haladási sebesség mellett is.
Összefoglaló a párizsi gépkiállítás permetezéstechnikai trendjeiről.
Deutz-Fahr bővíti teleszkópos rakodói választékát, John Deere 6R sorozata elérte a 300 LE teljesítményt,
A permetezőnyomás és a haladási sebesség mellett a helyes szórókeret-magasság betartásával lehet ezt elérni.
Agromek újdonságok: A permetezőgép kezelője fúvókakészletet tud váltani a kezelőülésből, és ezáltal rugalmasan tud alkalmazkodni a változó körülményekhez.
A világnak folyamatosan növekszik az élelmiszer igénye. Ezért gyárt az Agrifac "Brilliánsak Egyszerű" gépeket; a leginnovatívabb növényvédelmi gépeket és cukorrépa betakarítókat, amiket elképesztően egyszerű kezelni.
Rendszeresen járva a hazai és külföldi kiállításokat látjuk, hogy az innováció nem áll meg.
A dániai székhelyű permetezőgép specialista a HARDI INTERNATIONAL A/S közel 60 éve van jelen a növényvédelmi gépesítés piacán.
A jelenleg alkalmazott permetezési eljárások hatásfoka meglehetősen alacsony, általában a kiszórt permet jelentős része nem jut el a célfelületre. A gazdasági hátrányok...
Szántóföldi növényvédelem eredményessége jelentős mértékben függ az alkalmazott permetezőgépek műszaki jellemzőitől és az üzemeltetés színvonalától. Az önjáró hidas...