gmo

A rendezvényre 43 ország 850 küldötte érkezett, hogy megvitassák a repcetermesztés jövőjét.
Agrárium, környezetvédelem, feldolgozóipar: mindenki nyer a nagyobb bekeverési aránnyal.
Sokat kockáztattak a termelők – akár rekord is felhalmozódhat az év végére.
A magyar mezőgazdaság versenyképességének fokozása érdekében a GMO-mentesség óriási lehetőséget jelent.
Wasabi, fokhagyma, gyömbér vagy retek ízesítésű majonéz? Miért is ne!
Jelentősen nőtt a szója termőterülete és ezzel párhuzamosan a betakarított szójabab mennyisége is az utóbbi években. Magyarország célja a kedvező...
Bár az EU 2020 utáni Közös Agrárpolitikájának (KAP) végleges rendeletei csak 2019 után jelennek majd meg, az már most tudható, hogy kiélesedő versennyel és számos új konkurens megjelenésével kell számolnunk.
Bő félmillió tonnát dolgoz fel, összesen csaknem 1300 munkahelyet teremt.
Hazánk és Európa egyik legjelentősebb kukoricafeldolgozó vállalata, a Hungrana Kft. éves szinten közel 1,2 millió tonna GMO-mentes kukoricát dolgoz fel Szabadegyházán működő gyáregységében.
Petefürkészdarazsak kijuttatása drónnal.
230 milliárdot kaszált az állam a 2015-2016-os földprogramon, ami alaposan megmozgatta a nemcsak a tulajdonviszonyokat, hanem az árakat is.
Kevesen gondolnák, de a saláták hazai karrierje szorosan összefonódott a legnagyobb gyorsétterem-hálózat magyarországi történetével, sőt, már a környező országokban is sokszor magyar saláta kerül az étteremlánc vendégeinek asztalára.
Ipari turizmus – látogassa meg az MTZ gyártóüzemét!
A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. újdonságaival ez lehetséges „Legfrissebb értékeink, eredményeink...” címmel rendezte meg 2017. március 8-án Szarvasmarha RoadShow-ját a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., ahol a GMO-mentes takarmányozásé volt a főszerep.
A genetikailag módosított növényekkel kapcsolatos, évek óta folyó vitához szólt hozzá a New York Times vezető amerikai lap az elmúlt évek GMO-val kapcsolatos tapasztalatai összefoglalásaként.
Hazánk ma még a GMO-s szójától függ.
Zetor: a legenda tovább él, Földigiliszta – minél több, annál jobb! Trelleborg VIP™ Párizsban, 175 éve CASE IH, Új Massey Ferguson márkakereskedő: Start Agro Kft.
Két tucat glifozát készítmény engedélyét vonta vissza a NÉBIH
300 ezer hektáros és 7 tonnás kapacitás van a GMO-s importot kiváltó hazai fehérjenövényben.
GMO-mentes hazai alapanyagokból készült receptúra ellensúlyozza majd az eddigi GMO-s behozatal-függőségünket.