gyártás

Többféle felhasználási területre kell egyszerre megfelelni.
A tavaszi vetésű, széles sortávolságú növények - kukorica, napraforgó, cukorrépa, szántóföldi zöldségfélék - apró magvainak vetésére szemenkénti vetőgépeket alkalmaznak
A napraforgó hazánkban a legjelentősebb, étolajat adó növény. Hazai jelentőségét bizonyítja, hogy a legfontosabb olajnövényünk területe az utóbbi időben meghaladta a 600 ezer ha-t, és ezzel a búza, a kukorica és az árpa után a legnagyobb terület foglalja el.
A precíziós gazdálkodás az inputanyagok gazdaságos alkalmazását biztosítja a környezetszennyezés kockázatának minimalizálása és a megfelelő jövedelmezőséget biztosító termésszint elérése mellett
Magyarországon nemzetgazdasági érdek a magasabb bioüzemanyag-arány
Skandináv technológia, skandináv minőség
Az Oxxovar 5% után a Destruktor 3,2% nevű koncentrátumban is fipronil-szennyezést mutatott ki a Nébih laboratóriuma, így az utóbbit is kivonták a piacról.
A kereskedelmi háborúk idején felértékelődik a stabil piacok fontossága.
150 éves a Gyulai kolbász, hatmilliárd fölé nőtt a Gyulahús forgalma
A pálinka élmény – csúcsgasztronómiai szintű italok Harcról
Az idei kiállításon Nürnbergben 3218 kiállító jelent meg 93 országból.
A Szerencsi Bonbon Kft. válik a Szerencsi Csokoládé gyártásának kizárólagos örökösévé.
Napjainkban egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetes építkezési forma.
A radiál abroncsok térhódítása mellett a mezőgazdasági gumiabroncsok fejlesztési iránya az alacsony nyomású, nagy sebességű gumiabroncsok irányába mutat.
A szervestrágya-szórást a kiszórandó szerves- trágya nagy volumene miatt ól szervezett logisztikával szükséges elvégezni.
Harminc év után ismét magyar építésű traktort fejlesztett a hazai agrárgépszakma – adta hírül lapunk 2016 tavaszán. A Dutra hagyományaira épülő típus már a próbaüzem fázisában van.
A Mituran Kft. talajmegmunkáló-gépeket széles választékban gyártja, a kis- és nagygazdaságok részére egyaránt, 60-300 LE tartományban.
Közel egy évig tartó építkezés után az Amazone csoport felavatta új üzemét a Schleptrup ipari területen.
Új rubin tárcsás borona, Crystal széria vezérgépe, és szervestrágya-szóró pótkocsik
Szeretnénk figyelmükbe ajánlani raktárkészletről elérhető Foton Lovol traktorjainkat 25, 35 és 50 LE teljesítménnyel, továbbá saját gyártású G-Jet márkajelzésű szántóföldi és kertészeti permetezőgépeinket igen kedvező árfekvésben