halgazdálkodás

A böjti menübe is beilleszthető az egészséges húsféleség fogyasztása.
A halgazdálkodás és a halvédelem egyes szabályainak megállapításáról szóló 133/2013. (XII. 29.) VM rendelet szerint a csuka fajlagos tilalmi ideje február 1-jén - hétfőn - nulla órakor kezdődik és március 31-én a nap huszonnegyedik órájában - csütörtökön - végződik.
A horgászzsákmány igazságosabb elosztása érdekében fogási kvóta bevezetését tervezi a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BHN) - hangzott el a Balatoni...
Jelentősen növekszik a magyar halgazdálkodási ágazat fejlesztésére fordítható uniós támogatás
Minőségi halat kínálnak a hazai halgazdaságokHogyan teljesít a hazai halágazat? A kérdéseinkre dr. Szathmári László, a Magyar Haltermelők és Halászati...
Új vezérigazgató a balatoni halgazdálkodási cég élén
Bóka: folyamatosan egyeztetnek a balatoni halászattal kapcsolatban
Megbízott vezető irányítja a balatoni halgazdálkodási társaságot
Felértékelődik a horgászat és a halgazdálkodás
Januártól változik a halgazdálkodási törvény
Az utóbbi években folyamatosan nő a haltermelés Magyarországon - mondta Lévai Ferenc, az Aranyponty Zrt. vezérigazgatója kedden Budapesten az MTI-nek.
V. Németh Zsolt: a horgászok érdekeit is szolgálja az új halgazdálkodási törvény
Felértékelődik a Körösök-völgyében a horgászat és a halgazdálkodás
Siófok, 2013. március 25., hétfő (MTI) - A balatoni viszonyokat nem veszi kellően figyelembe a halgazdálkodásról szóló törvényjavaslat jelenlegi szövege, a keretjogszabály tervezetét a keddi parlamenti nyílt napon bocsátják szakmai vitára - mondta a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek hétfőn.