Hardi

A NAVIGATOR classic gépcsalád megbízható, ismert műszaki megoldásokkal egy stabil gépet biztosít az igényes kis-közepes gazdaságoknak.
Európa-szerte elterjedőben vannak az önjáró permetezőgépek, s e piaci igényre reagál a Hardi a legújabb fejlesztéseivel, amelyek közt megtalálható a...
Kimagasló minőségű Domex svéd acél alapanyagokat használva az optimális tömeg és szilárdság megválasztásával egy olyan szórókeret jött létre, amely...
<
A dán székhelyű permetezőgép-specialista idén ünnepli alapításának hatvanadik évfordulóját, ennek apropóján nagyszabású kereskedelmi akcióba kezdett.
Nagy kezelési sebességnél vagy erős szélben a hagyományos fúvókákkal történő növényvédelem helyett inkább a légbeszívásos fúvókák használata javasolt. Azonban ezek a fúvókák nagyobb cseppméretük miatt kevésbé hatékony kezelést eredményeznek. A Hardi egyedülálló módszerével, finom cseppmérettel is kiváló lefedettség érhető el, még kedvezőtlen időjárás vagy nagy haladási sebesség mellett is.
Kompakt szállítási méretek – nagy munkaszélesség!
A dán székhelyű permetezőgép specialista idén ünnepli hatvanadik évfordulóját, ennek apropóján nagyszabású kereskedelmi akcióba kezdett. Nézzük meg mit találunk a lepel alatt!
A csúcsminőségű jellemzők széles köre teszi egyértelműen remek választássá a NAVIGATOR 4000 literes változatát. A jubileumi felszereltségű gépeket kifejezetten a rövidebb...
Ebben segít az Agroázis, a Hardi-permetezők specialistája.
Nagyszabású közösségi nappal és gépbemutatóval vendégelte meg partnereit a Dorker.
A Hardi NAVIGATOR egyik legjellemzőbb tulajdonsága a könnyű kezelhetőség, ebben segít az új, nagy fényerejű (napos időben is jól látható) színes, érintőképernyős, kapacitív LCD kijelzővel rendelkező HC 8600 8,4” (21,3 cm) és HC 9600 12” (30,7 cm) vezérlőmonitor.
Több éves fejlesztési folyamat eredménye a DELTA FORCE névvel ellátott új generációs szórókeret család, amely elérhető a HARDI Navigator, Commander és ALPHA evo permetezőgépeken.
Baranyában csak ’király’-ként emlegetik a dán permetezőt – Szávics Sándor most elárulja, miért
Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép a gazdák körében.
Agromek újdonságok: A permetezőgép kezelője fúvókakészletet tud váltani a kezelőülésből, és ezáltal rugalmasan tud alkalmazkodni a változó körülményekhez.
DELTA FORCE és a TWIN FORCE szórókeretek.
A 2016-os Agromek kiállításon a HARDI újdonsággal jelentkezett.
A gazdák sokszor ma is egymás tapasztalatai alapján döntenek.
Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép a gazdák körében.