Holland Alma

A Holland Alma Kft. hagyományos fajtabemutatója a termesztés korszerű irányai mentén ismertette az almatermesztés aktuális trendjeit.
A díjátadás ünnepélyes pillanata.   Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár a magyar mezőgazdaság tavaly elért eredményeinek ismertetését követően nyitotta meg hazánk legrégebbi és egyik legrangosabb agrár-seregszemléjét.
Hét hónap alatt ugyanis 3201 új traktor talált gazdára, ami 71 százalékos növekedésnek felel meg a múlt év azonos időszakában elért 1874 darabos eladáshoz képest.
A gyökér és gyökérnyak rothadást előidéző Fitoftóra az utóbbi fél évtizedben egyre komolyabb problémát jelent az almatermesztőknek szerte Európában, minden olyan termesztési körzetben, ahol a veszélyeztetett MM106-os alanyok elterjedtek.
Az új almafajták termelési és marketing támogatásával foglalkozó Naturalma Zrt. egyik legnehezebb vállalása az új fajták hatékony tömegmédiás marketingjének tervezése, illetve kivitelezése.
A Holland Alma Kft. és a Naturalma Zrt. összefogásával életre hívott Naturalma Program számára az új év, egyben új feladatokat is jelent.
A „Harmóniában a természettel és az emberekkel” szlogen első hallásra nekem általánosan és talán elcsépelten is hangzott, amit gyakorlatilag bármilyen termékre, szolgáltatásra rámondhatnánk az eladást ösztönözve.