kasza

Az MF bemutatja szálastakarmány-betakarító, -rendkezelő gépkínálatának bővítését a vadonatúj mellső függesztésű kaszákkal, és vontatott rendképzőkkel.
A DISCO 3600 MOVE és DISCO 3200 MOVE szársértővel és szársértő nélkül kapható frontkaszákkal a CLAAS kibővítette sikeres DISCO sorozatát.
Az ország 4 helyszínén mutattuk be a KRONE szálastakarmány-betakarító gépeinket, amelyeket Valtra erőgépekkel húztunk, és mellette működés közben...
Termékpalettánkon megtalálhatóak a függesztett, a vontatott és az akár 9,5 méteres munkaszélességű kombinált kaszák is. Közös jellemzőjük az egyedi...
Több mint 40 évvel ezelőtt született meg a Vicon háromszög alakú vágótárcsája, mely napjainkra a Vicon védjegyévé vált. A lapos ék alakú extra...
Elismert sorozat új technológiával.
Professzionális technológia mindenkinek!
A Pöttinger termékfejlesztési irányvonalának meghatározásakor a fő szempont az ügyfelek igényeinek és elvárásainak minél teljesebb kielégítése. Konkrétan ez annyit...
Az ország gyepterülete – több év átlagában is – hosszú ideje 1,1 millió hektár körül alakul.
A KITE Zrt. több, mint 40 éve forgalmazza hazánkban a John Deere termékeket, a hazai gazdák nem kis örömére.
Mint minden gépberuházásnál, a szálastakarmány betakarítás gépeinél is a munkaminőség, a hatékonyság és a megbízhatóság az elsődleges szempont.
A kaszálás munkaminősége szempontjából az egyik legfontosabb szempont, hogy a talajállapotnak, a termesztett növényféleségnek megfelelő rotációs kaszát válasszuk ki.
A francia központú KUHN cégcsoport már több évtizede piacvezető a nyugat-európai zöldtakarmány-előállítás gépesítésében.
A szarvasmarhatartás korszerűsítését áttételesen segítheti a kedvezőtlen területek és a Natura 2000 gyepterületeken való gazdálkodás 200-200 millió forinttal történő támogatása.
A szálastakarmányok a gyep, lucerna, füveskeverék meghatározott szerepet töltenek be a kérődzők és a lóállomány takarmányozásában.