opall-agri

Ismét indul az évindító akciónk, amely keretein belül akár 25%-os engedménnyel rendelhet magágykészítőt, sorközművelőt, tárcsát, talajlazítót vagy akár ekét.
A QUIVOGNE Magyarország Kft. – a QUIVOGNE és OPaLL-AGRI munkagépek hazai importőre – akciót hirdet raktáron lévő váltvaforgató ekékre és rövidtárcsákra.
A hosszúra nyúló téli időjárás után a magágykészítés műveletét majd igen gyorsan, egy menetben kell elvégezni.
Opall-Agri Jupiter 120 eke akció
A csehországi mezőgazdasági gépgyártás továbbra is töretlenül fejlődik, amire az egyik legjobb példa az Opall-Agri gépgyár. A munkagépek gyártása a két évvel ezelőtt...
A QUIVOGNE termékpalettáján megtalálható cseh Opall-Agri váltvaforgató ekék elérhetők 3-9 ekevasú, függesztett és félig függesztett kivitelben.
A QUIVOGNE termékpalettája idén bővült a cseh Opall-Agri gépgyár munkagépeivel.
Hazánkban évek óta jelen van az Opall-Agri és szerencsére számos gazdaság tudja alátámasztani a gépek minőségi munkáját. Az idei évtől az értékesítés új lendületet vett, mert a régi forgalmazóval együttműködve, a tapasztalatokat kihasználva, de erősebb háttérrel a QUIVOGNE Magyarország Kft. vette át az Opall-Agri munkagépek hazai forgalmazását, amely első nagybemutatója a januári Agromash Expo-n volt.
A 2017-es évet akciós ajánlattal indítja a QUIVOGNE, amelyen belül mintegy 25-30% engedménnyel érhetők el egyes munkagépek. Az akcióban szereplő gépek között megtalálhatók különböző magágykészítők, sorközművelők, rövidtárcsák, permetezőgépek és vetőgépek.