pap-agro kft.

Válasszon időben előrendelt gépeink közül! Kínálatunkban megtalálhatók: pótkocsik, tartálykocsik, ekék, kultivátorok, hengerek és lazítók.
Modern gépek a mezőgazdasági munkálatok költséghatékony elvégzésére a Pap-Agro Kft. kínálatából.
Az olasz ER.MO gyártócég új Evolution ekeszériája 3-7 fejes kivitelben, mechanikus vagy hidraulikus (vari változatú) fogásszélesség-állítással érhető el.
Az 1976-ban alapított olasz ER.MO termékeit magas minőség, robusztusság, erős vázszerkezet, hosszú élettartam és jó ár-érték arány jellemzi. A...
A tarlóápolás egyik leghatékonyabb módszere, a rövidtárcsával végzett keveréses tarlóhántás.
Az oldalsó terelőlemezek pedig megakadályozzák, hogy a rögök munkaszélességen kívül kerüljenek. Ezekkel a kiegészítőkkel megfelelő talajfelszín...
Jelen világunk mezőgazdasági termelése olyan versenyhelyzetet idéz elő, amely a gazdálkodókat a hozam és a minőség folyamatos növelésére sarkallja.
ER.MO munkagépek már Magyarországon is
Az 1976-ban alapított ER.MO termékeit magas minőség, robusztusság, erős vázszerkezet, hosszú élettartam és jó ár-érték arány jellemzi.
A héten megérkeztek cégünk telephelyére az új, a magyar piacon egyedi fehér színben pompázó magas minőséget képviselő olasz ER.MO ekék.
- Gyakorlati bemutatót tartott a Pap-Agro Kft.
A Pap-Agro Kft. felismerte a teljesen mechanikus CHERY kistraktorok előnyeit, a traktorok forgalmazójaként a kistermelők, kertészetek, hobby gazdálkodók igényeit is ki...
Egy jól működő gépkereskedő célja a gazdálkodók gépvásárlási igényeit kiszolgálni, az alkatrészellátást biztosítani, sőt szolgáltatásaival már a problémákat is...
Egy olyan gépcsaládot szeretnénk bemutatni, melynek fejlődése és fejlesztése az elmúlt évek válságos idejében is nagy jelentőséggel bírt.