precízió

MLB-2019 precíziós gazdálkodás kategória jelöltjei.
MLB-2019 precíziós gazdálkodás kategória jelöltjei.
MLB-2019 precíziós gazdálkodás kategória jelöltjei.
A konferencia időpontja: 2021. július 19-22.
„A szántóföldtől az asztalig” a hazai élelmiszereket állítják a Szentlőrinci Gazdanapok középpontjába.
A Szentlőrinci Gazdanapok augusztus 2-a és 4-e között várja a szakmai és nagyközönséget.
Lassan de biztosan eljutunk a kockás füzetbe hébe-hóba felírt számoktól a teljesen automatizált folyamatos adatgyűjtésig. Nézzük, hol tartunk most, és hogy jutottunk el idáig!
Ez a technológia növeli a sertéshús-előállítás biológiai hatékonyságát.
A tavalyi rekordközeli (sokak szerint rekord) kukoricatermést - és egy általánosan jó termést szinte minden kultúrában és régióban - az idei év biztosan nem fogja megismételni.
A hazai agrárium legjelentősebb szakmai kiállításán, az AgrárgépShown az AXIÁL Kft. hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóján vettünk részt, ahol a bajai központú vállalat ügyvezetői az elmúlt időszak sikereiről és a jövő évi várakozásaikról számoltak be.
Öntözési, tápoldatozási újdonságok, kutatási eredmények – sok gazda volt kíváncsi a hagyományos vecsési Yara Nap konferenciára
„Az agrárdigitalizáció egy lehetséges jövőbeni fegyver a kezünkben, de a fegyverbe a „lőszert”, vagyis az adatot az agronómia biztosítja...”
Ötvös Tibor jánoshalmi gazdasága folyamatosan dobogós a termésversenyeken
A digitalizáció, a precíziós gazdálkodás válasz lehet a hatékonyabb termelésre.
A mezőgazdaság átalakulása itthon is megkezdődött
Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
Jelen cikk megírását a 2018. évi eredmények bemutatása mellett az a szándék is vezérelte, hogy áttekintést adjon a drónos permetezés előtt álló lehetőségekről.
Manapság sok gyártó-forgalmazó a precíziós mezőgazdaság hívószavával próbálja Önöket, termelőket magához csábítani
Fontos változások idén a versenyképes, hatékony termelési technológiák elterjedéséért
Az idei évben sok helyen várható, hogy az öt évente kötelezően előírt talajvizsgálati eredmények lejárnak, új eredményekre van szükség a következő öt éves ciklusra