repcehibrid

Három gyenge év után kedvüket vesztették a gazdálkodók.
A Magyar Kukorica Klub 2016 óta minden év júliusában öt-öt helyszínen végzett terméstanúsítást a RAPOOL Hungária Kft. megbízásából.
Új szintre emelik a Clearfield-hibridek teljesítményét.
Nemesítőink az új DYNAMIC hibridben minden olyan tulajdonságot kombináltak, amely egy modern hibrid esetén elvárás.
LUMIPOSA-val nagyobb a biztonság a RAPOOL-repcék vetésekor.
Kedvező vagy gyengébb termőhely, megkésett vetés – minden körülmények között helytáll a SHREK.
A RAPOOL célja új repcehibridjével, a DARIOT-val megfelelni a csávázószerhatóanyag-kivonások okozta problémáknak.
Az UMBERTO KWS a magyar repcetermesztés egyik legkiforrottabb hibridje. Többéves kísérleti munkát és tesztelést követően került a hazai repcepiac...
A PHOENIX CL repcehibriddel új dimenzió nyílt a herbicidtoleráns szegmensben, magasabb szintre emelve a termésmennyiségeket.
A DARIOT az első képviselője annak a speciális RAPOOL nemesítési irányzatnak, amelynek célja hagyományos nemesítési eszközökkel megoldást találni...
A DALTON egy igazán impozáns és különleges repcehibrid a RAPOOL kínálatában. Csúcstermésre kódolt, magas olajtartalommal rendelkező típus.
A repce megítélése és a leszűkült vetésforgóban betöltött szerepe jelentősen megváltozott az elmúlt tíz évben
2006 volt az első év, amikor a Pioneer Hi-Bred megjelent a MAXIMUS® repcehibridekkel Magyarországon.
2018. május 29-én Hantos, május 31-én pedig Fábiánsebestyén adott helyet a RAPOOL Hungária Kft. és a SAATEN-UNION Hungária Kft. szokásos nyári...
Root Power: kompenzálóképesség szárazság esetén
Az egy területen sűrűn ismételt repcetermesztés elősegíti a kórokozók és a szél által terjesztett betegségek megjelenését. Főleg az őszi és a tavaszi...
A betakaríthatóság az érettségtől és az állománytól függ. Ha egy hibrid betakarításra alkalmas állapotban van, akkor beérett. Fontos azonban az, hogy mikor érik be az adott hibrid.
A repce optimális vetésidejét számos tényező között kötött kompromisszum határozza meg, ezek közül különösen fontosak a talajművelés és a vetés folyamatát befolyásoló körülmények.
A RAPOOL Seed Technology munkacsoport több mint 100 különböző csávázási kombináció hatékonyságát, toleranciáját vizsgálta.
A betakarítás mindig megmutatja az addig befektetett munka valódi értékét.